På väg mot Göteborg ♥

Sitter i bilen på väg mot Göteborg nu. Vi har varit på resande fot sedan halv tre i eftermiddags. Vi kommer att stanna i Avesta och stanna över natten. Det blir alldeles för långt att köra tretton, fjorton timmar i sträck. Ska dessutom förbi Sandviken och hälsa på vår gamla pålle Chico, som har fått astma och blivit sjuk.

Gårdagen var supermysig. Vi åkte till släktträffen klockan fem och möttes utav massor med glada gamlingar, samt mina sysslingar Nina och Petter. Jag kände mig rejält vilse i början. Jag visste inte namnen, vilka som hörde ihop och vilka som inte. Alla visste däremot vem jag var, vad jag gjorde, hur gammal jag var, allt!
Gänget var riktigt trevligt, i vilket fall som helst. Riktigt glada och mysiga, pratglada och fulla av massor med skratt. Vi gick en tipsrunda i olika lag först medan grillen blev varm. Sedan dukades det upp med fläskkarré och entrecote. Vi sjöng snapsvisor, pratade om livet, drack vin och njöt utav det underbara vädret med de underbara 32 graderna.

Mamma, pappa och Lillebror åkte tillbaka till vandrarhemmet vid tolv medan jag stannade kvar för att följa med Nina och Petter till stan och en fest. Det slutade med att jag och Petter cyklade ner ensamma och satt och pratade på en bänk mitt i stan. Det var otroligt hur mycket vi hade gemensamt, och jag trivdes utomordentligt i hans sällskap!
Jag lovade honom att komma och hälsa på snart igen, och innan dess ska de komma ner till mig, Öland och Poolbaren.
Vill tacka hela släkten på pappas sida för en underbar kväll !

Nu ska jag sätta igång en film och fördriva tiden på denna otroligt dryga bilfärd. Vi hörs!
SMACK!


Arton dagar har blivit imorgon ♥

Jag kan knappt bärga mig. Jag är så sjukligt nervös så det finns inte.
Allt känns så bra. Det är nästan för bra för att vara sant. Jag ska ta vara på varenda sekund av de här dagarna med Chris. Ska ta vara på varje stund vi har tillsammans. Allting kommer vara som det borde vara.

Vi åker mot Göteborg vid tre-tiden i eftermiddag. Stannar någonstans på vägen och sover, och fortsätter sedan åka imorgon. Mamma och pappa släpper av mig på flygplatsen och de åker vidare.
Imorgonkväll är jag på Cypern. Imorgonkväll är jag i Paphos. Imorgon kväll är jag på The Pafian Sun. Imorgon kväll är jag hos honom ♥

Nu ska jag & lillebror åka till Viola & Rune. Jag ska titta på (haha) Violas otroliga skosamling och så ska vi äta ost och skinkpaj! Myspys.


Time för släkten ♥

Ja, nu är jag påklädd, iordninggjord och klar. Alldeles strax tar vi taxin till min pappas kära släkt för att grilla och dricka vin! Kan nog bli riktigt mysigt.
Puss på er så länge   ♥

Nailpolish ♥

Nagellack som matchar tycker vi om!

From pink to gold ♥


Supermysiga Umeå! ♥

God eftermiddag !  ♥

Jag har precis kommit tillbaka från vandrarhemmet. Jag och lillebror kom fram till stationen i Umeå vid klockan halv sju i morse, där mamma stod och väntade på oss. Vi promenerade bort till vandrarhemmet och sov en timme innan vi gick upp och åt frukost. Mor och far försvann vid nio, till deras kurs. Jag och Ludwig fixade i ordning oss och promenerade sedan ut till Umeåstad!

Gud, jag är överraskad. Jag har aldrig varit i Umeå förut (tror jag) och det är en helt fantastisk stad! Supermysigt! Vi strosade runt, köpte lite morsdagspresenter till min kära mor. Ludwig köpte även ett par nya träningsskor och jag skrev ut foton till Chris!
Var och käkade på ett mysigt café mitt i stan också. Vet inte riktigt vad det hette! Bogrens, tror jag! Lillebror åt en ciabatta med kycklingröra och sallad och jag tog en sallad med fetaost, oliver, salami och brieost. Supergott. Dit ska jag definitivt gå fler gånger.

Och Umeå, ja! Hit ska jag absolut åka fler gånger.



Fotona till Chris. Det blev tolv stycken ! ♥


Två presenter till älskade mamma. ♥


This is what i look like today ♥



♥ Guldskimrande Chinos - H&M
♥ Linne - Gucci
♥ Gladiatorsandaler - Tamaris (ej bild)
♥ Brun skinnväska - Dixi (ej bild)
♥ Solglasögon - Gucci (ej bild)


♥ Hårband - H&M
♥ Guldsmycken (ringar, armband) - H&M

På tåget mot Umeå!

Ja, suttit på tåg har jag gjort sedan klockan tre i eftermiddags. Vi bytte tåg i Alvesta och åkte X2000 till Stockholm. Nu sitter vi i alla fall i vår kupé (första klass) mot Umeå. Vi är framme vid halv sju imorgonbitti.
Lillebror min ligger i överslafen och kikar på film, medan jag ligger här nere och tittar på Twilight. Kupén är inte stor, men vi har två supersköna sängar samt egen toalett och dusch. Det är lite annorlunda jämfört med sexbäddarskupén jag sov i när jag åkte till Sundsvall förra året.

Vi står stilla i Gävle nu. Jag och lillebror var precis ute och tittade på den fina utsikten. Gävle är en riktigt fin stad. Det väcker minnen från Idol och Jonas. Jag saknar honom. Sen han gick in i lumpen har det inte blivit av att vi pratat, vilket är otroligt synd.

I vilket fall som helst. Nu ska jag se vidare på min film och vi ska bädda sängarna. Ha det underbart!

Godmorgon!

Ännu en dag där solen gömmer sig bakom gråa trista moln! Usch, säger jag bara. Vart tog den underbart fina försommaren vägen?

Jag sitter vid köksbordet nu. Har precis ätit knäckebröd med kaviar och nu surplar jag på mitt morgonkaffe. Jag har blivit precis likadan som mamma. Jag måste få dricka mitt kaffe på morgonen annars blir det snett under dagen!

Dagen är planerad. Jag ska strax hoppa in i duschen, raka benen och fixa i ordning mig inför den långa tågresan som väntar oss. Min lillebror är snäll nog att plocka ur diskmaskinen åt mig och plocka i disken. Tack Bigbug! ♥
När jag gjort mig i ordning och checkat packningen en extra gång ska jag förbereda en god matsäck med tunnbrödsrullar och annat gott.
Klockan halv två ska vi köra och hämta storebror borta vid bussen och sedan kör vi vidare för att tanka och handla. Klockan kvart över två ska jag hämta löshår borta hos Johanna (mammas, jag hade glömt det i deras lägenhet).
Klockan 15.01 går tåget och då bär det av mot Umeå. Vi beräknas vara framme klockan 06.36 på lördag morgon!

Jag har datorn med mig så uppdaterar ifrån tåget med lite bilder och så!
SMACK!

Godkväll mina hjärtan!

Sitter hemma nu. Har inte varit inomhus på nästan hela dagen, vilket faktiskt känns otroligt skönt!
Jag var ute i stallet, släppte ut hästarna och mockade vid nio i morse. På ett sätt är det ganska skönt att strosa runt och pyssla där inne med iPoden i öronen. Det luktar så himla gott med häst och hö-doften. Och så får man sin egen tid, lite tid att tänka.
Dock är jag inte den som är tyst. Medan jag håller på och plockar bajs med min grep sjunger jag för fulla muggar till musiken. Det tycker vi om!

Var sedan ute och red både Shine och Pride. Jag hade tur och fick det fina vädret, men så fort jag hade kommit innanför stalldörren när jag ridit Pride kom både ösregn, hagel och åska! Där hade jag också tur, antar jag.

Har tvättat mattor också, och diskat! Gud, vad duktig Pili har varit idag. Var även inne hos mitt lilla lamm och busade lite tillsammans med honom. Supermys!

Nu har jag och min bror precis släppt tillbaka hästarna på betet igen. Jag slipper stiga upp tidigt för fodring och mockning imorgon. Det blir inte lika stressigt innan tåget går.
Jag är så himla uppspelt! Åker som sagt till Umeå vid tre, framme där uppe klockan halv sju lördag morgon. Det blir väl att åka till mamma och pappa på vandrarhemmet, äta frukost och sova en stund innan jag och lillebror sticker ut på stan för att köpa morsdags-present till lilla mamma! ♥
På kvällen blir det släktträff och på söndagen bär det av mot Göteborg. Kommer stanna på vägen ner och sova någonstans och sedan åker vi till Landvetter på måndagen. Mamma och pappa ska vinka hejdå. Klockan halv fem lyfter planet mot varmare breddgrader och sedan är jag hos min babe igen! Underbart!

Nu ska jag äta lite, sedan ska jag packa min resväska. Får ta tag i mig själv lite och verkligen tänka på vad jag behöver ha med mig!
SMACK! ♥

Ännu mer regn!

Vädret förändrades igår, som jag berättade. Från gråa trista himlar till strålande solsken och varma vindar. Det blev grillning! Det dukades upp med sallad, ugnsttekta grönsaker, pommes, fläskfilé, kyckling, massor med goda såser, keso, jordnötter och hur mycket annat gott som helst.

Det blev en superlyckad kväll med världens bästa flickor! ♥

I vilket fall som helst, så vaknade jag vid halv åtta i morse. Jag satte igång kaffebryggaren så fick det fixa sig självt medan jag gick ner och fodrade hästarna. Det ösregnar, tyvärr. Riktigt jävlar skitväder är det, rent ut sagt. Ursäkta ordvalet! Jag hoppas på att regnet ska lägga sig lite så att jag kan ta mig en runda i skogen med Shine och Pride senare.

Sitter och dricker mitt morgonkaffe nu. Har ätit två knäckebröd med kaviar! Det är Sofi och Johannas fel att jag börjat äta kaviar igen. Alla åt kaviar när jag bodde hos dem förra veckan och jag kunde inte vara sämre än dem. Kaviar är riktigt gott, det är bara det att jag inte har tagit mig i kragen och köpt det.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sedan ska jag gå ner och släppa ut hästarna! So long!

Bilder från förra veckan ♥


Sofi, Emelie & Johanna innan Byttan i onsdags


Pili & Sofi inne på Byttan i onsdags


Emelie & Johanna på uteserveringen i onsdags


Emelie & Pili inne på Byttan i onsdags


Sofi på uteserveringen i onsdags


Emelie, Johanna, Pili & Rebecca i slottsparken i torsdags


Rebecca på väg till Borgholm i torsdags


Rebecca & Mamma på Robinson i torsdags


Pili & Mamma på Robinson i torsdags


Sofi & Pappa på Robinson i torsdags


Rebecca, Pili & Sofi sjunger "Det gör ont" på Robinson

En så fin försommarkväll ♥

En perfekt kväll för grillning! Sofi & gänget kommer alldeles strax bort. Vi ska köra upp vår grill ifrån stallet till huset och fixa lite grillmat tillsammans. Supermysigt ska det bli! Det är lite blåsigt dock, men vinden är varm och solen skiner för fullt. Lite för kallt för att sitta ute, så det blir en samling runt mitt köksbord.
Har precis förberett lite. Hällt över pommes och grönsaker i en plåt som ska in i ugnen när de kommer! Jag älskar ugnsstekta grönsaker. Riktigt gott är det.

Sitter med hunden min ute på trappan nu och njuter av det fina vädret. Funderar lite på vad jag ska ha med mig till Cypern också, så att min väska inte bli för tung. Sofi får hjälpa mig, hon är nog inte lika överpackad som jag när det gäller kläder och utlandsresor.

Du ser ut som en fisk!

Idag, när jag stod utanför banken och stoppade ner lite prylar i väskan, kom det fram en liten pojke till mig. Han var nog i fem-sexårsåldern. Han ställde sig framför mig och stirrade rakt på mig. Så helt plötsligt säger han, högt och ljudligt;
- Du ser ut som en fisk.
Och med stolta steg vänder han sig sedan om och går till sin pappa, som småskäller lite på honom!
Lite småchockad funderar jag och inser att det nog var mina Gucci-solglasögon som fick honom att se mig som en fisk.
Vad säger ni?

Pili + Gucci-solglasögon



= FISK?


Dagens inköp!


♥ Chinos - 49.50 :- (rea! ord. pris 298 :-)
♥ Cleansing wipes - 29.50 :-
♥ Fickspegel Leopard - 29.50 :-
♥ Puderborste - 39.50 :-
♥ Hårband i fakeläder - 19.50 :-
♥ Foundation - 49.50 :-
♥ Puder - 49.50 :-
♥ Örhängen - 39.50 :-

Allt kommer från H&M. Det blev en riktig H&M-dag! ♥


Ännu en shoppingrunda ♥

Jag har ännu en gång fyllt på garderoben. Det är alltid roligt med lite nya plagg inför resan. Åkte tillsammans med Emelie in till Kalmar då hon skulle hem efter en mysig barbackaritt ute i skogen. Hon släppte av mig vid stationen och jag sprang in till stan för att göra mina ärenden.


Var på banken och växlade pengar till euro, inför Cypernresan. Bilder på det inköpta kommer alldeles strax   ♥


Drömshopping ♥

En liten drömoutfit ihopplockad från min favorit-webbutik - forever21!
Det här är något jag skulle vilja ha på mig en solig dag på stranden nere på Cypern. En outfit med rosa och vita färger, som sedan bryts av leopardmönstret på bikinin då klänningen åker av! ♥









Lite småsaker som ni nog inte visste om mig.

♥ Jag har komplex för min näsa. Jag tycker att den är för liten!
♥ När jag är ensam i stallet med hästarna eller hemma med hunden pratar jag med dem som om att de svarar tillbaka.
♥ Jag tycker att rosa är en patetisk färg. Trots det så använder jag den på mig ibland ändå.
♥ För lite mer än ett halvår sedan hatade jag klänningar, nu är det det ända jag har på mig.
♥ Jag sjunger (riktigt jävlar högt) när jag är ensam. Samt dansar! Gärna framför spegeln.

Goodmorning raindrops ♥

Ja, idag är det inte sunshine. Idag är himlen tråkigt dyster och grå, plus att det blåser kallt! Sådant här väder är det värsta jag vet. Usch och fy rent ut sagt. Jag hoppas med hela mitt hjärta att det ändras under dagen. Om inte har min grillkväll gått upp i regnmoln (haha).

I vilket fall som helst. Jag tog mig upp ur sängen tidigt idag också. Vaknade vid åtta, körde ner till Bumbi och gav honom mat. Åkte sedan upp till huset igen och fixade min frukost i form utav två knäckebröd med kaviar, ett glas apelsinjuice och kaffe. Ska sitta här en stund till och bara ta det lugnt, sedan ska jag ner och släppa ut token.

Myspys i staden!

Kom tillbaka till Kalmar för två timmar sedan. Var tvungen att slänga i mig lite keso, byta om för att sedan springa ner till stallet och möta upp Malin med familj. Det är nu hundra procent bestämt att Malins dotter Freja ska låna min lilla shettis, Bumbi, för träning och tävling (Freja tar licensen nu i år). Det fungerade superbra och det känns hur fint som helst. De

bor dessutom bara borta i Smedby så det är inte alls långt om man vill hälsa på, hjälpa till med träning inför kval osv.
Freja var dessutom jätteduktig på körningen för att bara vara åtta år och Bumbi älskade henne.
Ja, det känns riktigt bra.

Jag mötte i alla fall upp Sofi och Emelie på Monki inne i Kalmar förut. De följde med mig och köpte de skorna jag skulle köpa, sedan promenerade vi hem till Emelie för att ta en kopp kaffe och småprata. Blev en riktigt trevlig eftermiddag.
Innan jag skulle på bussen skulle jag springa bort och växla mina pengar till euro (jag åker ju till Cypern på måndag!!!). Dock blev det tekniskt fel i automaten och självklart hade jag glömt mitt pass hemma, så jag kunde inte växla inne på banken heller. Det är så typiskt mig! Så jag får åka in till Kalmar imorgon igen & fixa detta.




Inköpt blev i alla fall dessa underbara gladiatorsandaler.
Kostade 349 kronor & kommer från skomärket Tamari!

Tokiga tisdag! ♥

Jag har fått massor med gjort idag! Jag har mockat, tvättat mattor, rengjort våra två grillar, tvättat kläder och fixat med vatten till fåren. Herregud, det är inte klokt vad mycket man hinner med när man är uppe i tid. Jag menar, nu när jag är klar med allt kan jag ta bussen in till Kalmar och shoppa med flickorna med gott samvete. Underbart!

Min buss går om femtio minuter ungefär. Jag sitter i köket och dricker lite Aftereight-kaffe och lyssnar på musik. Solen skiner ute och det är riktigt varmt. Jätteskönt! Jag älskar värme.

Ska som jag nämnde ovan in till Kalmar och shoppa. Jag behöver ett par skor, ett puder och en ny foundation. Kommer att skriva ikväll och visa allt jag köpt! Mys! ♥




Dagens shopping-outfit;
♥ Leggings - H&M
♥ Vit tunika - Gina Tricot
♥ Rosa kofta - Only
♥ Vit väska - H&M
♥ Pärlarmband/halsband - Ärvt av mormor
♥ Klocka - Brightling
♥ Ring - Bortglömt!

Älskade pappa!

Pappa har alltid varit mannen i mitt liv, och kommer alltid att vara det. Det finns inga tvivel.
Jag är alltid lika stolt att kunna kalla honom min pappa. Jag har alltid kunnat se upp till honom, han har alltid funnits där vid min sida oavsett vad. Alla snedsteg, under jobbiga tider, under glada tider och alla tappra steg man tagit genom livet. Varenda gång man fallit har han alltid stått bakom mig och fångat mig i fallet. Och varje gång man lyckats har han stått där och tagit mina framgångar med samma lycka som jag själv gör.

Alla borde ha en pappa som min.

Jag kommer alltid att vara din flicka, pappa. Oavsett vad som händer. Du kommer alltid att betyda allt för mig.




Låt mig höra din röst på mitt bröllop, sjung den här för mig den dagen jag gifter mig?

I brist på göra.

09-test
Gör det , annars blir din sommar helvete!
Det tror jag ju inte riktigt på, men visst.

OM DIG
Namn - Pili
Bor - Kalmar
Syskon - 2 bröder, Ludwig och Hampus
Ålder - 17!
Född - 9 januari 1992
Ögonfärg - Blå
Längd - 172 cm
Sko storlek - 38
Höger eller vänsterhänt - Högerhänt
Stjärntecken - Stenbock
Hårfärg - Blond
Födelseort - Växjö

DAGENS.
Låt -
Lars Winnerbäck - Hjärter dams sista sång
Saknad - Chris, varje dag!
Kläder - Svart sommarklänning
Underkläder - Röd bh, röda trosor.
Mat - Tunnbrödsknäcke & roiboosté
Köp - Ingenting, än. Blir stan med mor min i eftermiddag
Göra sen - Städa husvagnen, & stan!
Godis - Nothing.
Pinsammaste - Inget har hänt än

SVARA ÄRLIGT
Tycker du om att plocka svamp -
Nej, det tycker jag inte
Tycker du om godis - Jag älskar godis
Hur många gånger i veckan äter du godis - Nu, typ nästan aldrig. Förut, varje dag !
Äter du oftast nyttig mat - Jo, jag försöker
Tycker du att du själv är söt/snygg - Jodå
Du ger mycket komplimanger till andra - Alltid!
Är du nöjd med ditt förnamn - Absolut.
Du tycker att du själv är smart - Jag är väl smart, jo. Men ibland har jag lite otur när jag tänker.
Vad är det sämsta hos dig - Att jag tröttnar på platser otroligt lätt.
Vad är det bästa hos dig - Min otroliga sociala kompetens. Jag älskar att prata, med allt och alla.
Har du bra självförtroende - Jo, det har jag. Finns ju vissa dagar som det går utför, men överlag, ja.
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Jag räknar inte
Du tycker om att vara med tjejer - Klart, men inte på annat vis än vänner.
Känner du dina grannar -  Sådär, vi är rätt så nyinflyttade
Äger du några Björn Borg kalsonger - Inte kalsonger, men trosor!
Hur många´?- Ett par
Är du en Björn Borg-fjortis ? - Varför dessa Björn Borg?
Gillar du skolan - Nej, det kan jag inte påstå. Jag hade väl aldrig hoppat av om jag tyckt om det.
Är du dum i huvudet? - Nej!
Har du någon gång skolkat - Nej, det har jag inte. Kanske någon enstaka gång, två tre kanske.
Spelar du något instrument - Räknas sång som instrument? Kan lite gitarr också.
Sporter/aktiviteter har du gått i - Innebandy när jag var mindre. Annars har jag ridit hela mitt liv.
Har du några tatueringar - Två stycken. En som går från höftbenet till midjan på höger sida och en på foten.
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Alldeles för många.
Tycker du om djur - Mer än ni anar.

BRUKAR DU...
Sova -
Jo, det gör jag ju.
Ta mediciner du inte borde ta - Nope.
Skada dig - Inte direkt
Klä dig i svart - Jodå!
Lita på folk - Ibland är jag väl blind
Skada dig med flit - Aldrig gjort, skulle aldrig få för mig att göra.
Drömma mardrömmar - Yes.
Gå i skolan - Inte längre. Jag är en avhoppare!
Gå i kyrkan - Aldrig.
Ljuga - Det händer.
Vilja dö - Aldrig, livet är en gåva!

HAR DU...
För många vänner -
Det kan man väl aldrig ha?
Förföljelsemani - Haha, nej!
Någon annan psykisk sjukdom? - Nope.
Skadat någon? - Jo, det har jag. Men inte med flit!
Färgat håret - Jovars.
Några piercings - 5 i öronen och 1 i naveln.
Några tatueringar - Det har jag redan svarat på! Två.
Egen dator - Yep.
Gjort bort dig rejält? - Jo.

ÄR DU...
Snäll -
Alltid.
Snygg - Absolut.
Söt - Yes!
Kort - Det kan jag inte påstå.
Klantig - Jo, det är jag.


Det där med distansförhållande?

Jag börjar förstå hur man klarar av sådant. Jag har verkligen börjat förstå hur man pallar vara så långt ifrån varandra och inte kunna ses så mycket som man vill. Hur vet man att kärleken fortfarande finns där?
Man kan förmedla mycket över telefon, utan att säga något om sina känslor.

Det är något speciellt då han ringer. Han har hela min fokus så fort han säger "hello". Det är en slags connection vi delar genom telefonerna som är så otroligt svår att förklara. Allt han säger övergår till ett vackert ljud, som en sjungande melodi för mina öron. Jag ljuger inte om jag säger att varenda gång han ringer mig blir jag knäsvag, precis som första gången jag såg honom. Han har stannat upp bilder och vackra syner av allt det vi gjorde.
Han vet hur man använder orden, och det är inte många som kan. Det är de små saker han säger som får mig att gå igenom dagen.
Han är den ända som kan hålla mig kvar i telefonen hela natten. Vi säger alltid att vi ska lägga på samtidigt, andra gången vi säger hejdå, men vi gör det aldrig. Det är så galet, efter alla dessa månader.
Vi har "du lägger på, nej du lägger på-typen" av kärlek. En kärlek som inte går att ändra på.
Han vet verkligen hur han tar mitt hjärta med storm. Efter allt som varit känns allt fortfarande rätt, och nu kan jag nog inte tänka mig en dag utan honom i mitt liv.

Det är första gången jag verkligen tackar världen för telefonerna, på ett ärligt sätt som kommer rakt ur hjärtat.



Godmorgon !

Ber supermycket om ursäkt för att jag varit så otroligt dålig på att uppdatera på senaste. Jag har spenderat mycket tid i Kalmar tillsammans med Sofi & gänget, så datorn har inte följt med.

Var i alla fall ute i Kalmar tillsammans med Emelie igår. Det var en helt underbar kväll, måste jag säga. Vi gick till Byttan vid klockan halv sju och satte oss där för att käka middag. Sedan satt vi kvar där hela kvällen. Det fylldes på med tiden och vid elvatiden då modevisningen för Carlings satte igång var det helt smockfullt med folk! Alla var glada, inget bråk, alla hade en sådan där lagom pratfylla. En riktigt trevlig kväll.

Jag och Emelie satt tillsammans med ett gäng grabbar i trettioårsåldern. De fick inte plats någon annanstans eftersom att det var så smockfullt, som sagt. Emelie satt och förhörde en utav killarna, som var doktor! Ställde en massa frågor. Han verkade lite smått bekymrad och obekväm, men det släppte nog till slut.

Vid fem över två sprang vi som galningar mot stationen för att hinna med våra bussar. Det var helt sjukt hur mycket folk det var på Nybrobussen. Emelie var tvungen att betala sin buss först för att jag skulle kunna få min växel till min buss. Lyckat. Än en gång fick jag rusa som en galning i tio centimeters bort till min buss för att komma på den i sista sekunden.

Hemma hos Emelie '

Sitter inne i Emelies rum på Esplanaden nu. Vi håller på att fixa oss i ordning inför kvällen. Ska alldeles strax hem till Calle (en kompis till Emelie) och träffa dem en stund. Sedan ska vi bort till Byttan och käka lite kvällsmat för att sedan dra oss vidare till Borgholm och cruisingen!
Det kommer säkert bli en superkväll, supermys! Alltid lika roligt att umgås med de bästa.

Jag uppdaterar imorgon. Blir ingen mer dator ikväll.

Chai ♥

Har precis gjort mig en kopp av den bästa varma drycken som finns - chailatte.
Det har blivit som ett beroende. Både chai-te och chailatte är hur gott som helst. Jag som älskar kanel är speciellt kär i den söta kanelsmaken. Underbart!

Chai innehåller kanel, kardemumma, ginger och pepparkorn. Drycken kommer från Indien, där den dricks i kaffe eller som te utav miljoner människor om dagen! Chai är deras främsta val av dryck, och den börjar även bli vår. Ni vet väl hur populär chailatten har blivit på cafén?

När jag gör min latte häller jag över tevatten i en stor kopp, en fjärdedel och lägger i tepåsen. Under tiden som smaken verkar i teet (jag vill ha det starkt) skummar jag mjöl som ska tillsättas i koppen. Vill man kan man lägga ner någon sockerbit också, beroende på hur sött man vill ha det! Supergott  !



Godmorgon lördag!

Pili har startat sin dag med en rejält stor hallon/björnbärssmoothie! Underbart god var den, än en gång. Jag älskar smoothie!

Ska springa ner till stallet nu, mocka en massa bajs och så. Hjälpa min mor med detta.
Vi hörs senare! SMACK!

Ingen tid för bloggen.

Jag har all tid i världen för min blogg, men idag har jag verkligen inte orkat sitta vid datorn. Jag är superseg, vilket nog är självförvållat. Jag har varit i full gång nattetid sedan i måndags. Det tar på krafterna.
Dock är jag inte så trött att jag kan sova. Det är kroppen som är slut.

Har precis ätit en supergod middag tillsammans med mamma och pappa. Choritzoz, potatisgratäng och sallad med fetaost. Mums! Jag är supermätt.
Hamnade här till slut i alla fall. Mamma och pappa vill inte titta på de programmen jag vill se, så teven är utesluten, tyvärr. Blir nog att sätta igång en film, dricka mina cider och sedan sova.

Det är bara nio dagar kvar nu dessutom! Om nio dagar sitter jag på planet till Cypern, tillbaka till kärleken. Herregud, vad jag längtar. Det är helt sjukt hur mycket jag vill att den dagen ska vara nu!

Tillbaka till kärleken

Snart lyfter planet. Snart är jag där, hos honom !

9 dagar kvar.

Godkväll!

Eller borde jag säga godmorgon? Herre min gud, klockan är redan fem över fyra på morgonen!
Jag kom precis hem ifrån Borgholm och tänkte berätta lite om gårdagen och denna dagen innan jag kryper till kojs.

Jag skrev alltså hemifrån Sofi och Johannas place igår. Efter några glas vin promenerade jag, Johanna, Sofi och Emelie ner till stan för att skaka rumpan inne på Byttan. Det var helt sjuk mysigt, då de hade haft fyrtioårsfest och whiteparty där mellan sju och halv elva. Vi var bland de första "oinbjudna" som kom och vi smälte ju inte in direkt. Alla var vitklädda, från topp till tå! Helt sjukt. Och där kom jag med min svarta oversizetröja, shorts och leopardtights. Underbart.
Kvällen var i vilket fall som helst riktigt toppen!

Vi vaknade idag runt klockan tolv. Vi käkade lite frukost tillsammans och tittade på en film. Becca kom tillbaka från Karlskrona dessutom.
Vid två-tiden hade vi gjort oss i ordning för dagen. Vi körde och hämtade Emelie som hade gått hem och packat en fikakorg med kakor, kex, choklad och saft. Vi körde sedan ner till slottsparken och satte oss i solen och hade en supermysig picknick! Vi satt där ända till klockan halv fem och bara tog det lugnt. Helt underbart! Picknicks är underskattat, det är så otroligt mysigt. Speciellt tillsammans med sådana underbara flickor som dessa!

Ja, vid halv fem åkte vi tillbaka hem till Sofi och Johanna för att fixa i ordning inför SPA-kvällen som satte igång vid halv sex. En värd från Mary Kay kom med en massa provprodukter. Ännu några superdupermysiga timmar med mycket skratt och massor med testande av produkter flög förbi och man kände sig som en ny människa efteråt.
Vi fick sedan för oss att vi skulle åka till Borgholm, så jag, Sofi och Becca gjorde oss snabbt i ordning, svepte några glas vin och begav oss sedan över bron till allas våran ö.
Det blev en härlig kväll med massor utav sång, dans och cider på Robinson Cruise tillsammans med min mor och far. Tackar även här för en helt underbart trevlig kväll .

Nej, nu ska jag krypa till kojs. Imorgon är en ny dag och kvällen ska spenderas hemma hos Fisen & Lindgren, som har sitt inflyttningsparty! Härligt!
PUSS!

Utgång på ingång ♥

Befinner mig nu hemma hos Sofi & Johanna tillsammans med de två och Emelie. Var iväg i salongen förut och sydde i mitt löshår, så nu sitter det. Är supernöjd, underbart snäll är Sofi som hjälper mig med all styling.
Ikväll blir det utgång. Vi har sminkat oss och fixat oss tillsammans med vin och drinkar. Kommer bli en superkväll, det är jag säker på. Uppdaterar om kvällen imorgon!
SMACK! ♥

Blondinbella segrar!

Jag har aldrig varit något stort fan av Blondinbella, trots att jag läser hennes blogg regelbundet. Jag måste nog helt enkelt bara ha något att störa mig på, antar jag.
Men, det här förändrade hela min syn på denna Isabella Löwengrip. I det här inlägget segrade hon, absolut!

Goodmorning babes! ♥

Sitter och dricker en kopp kaffe tillsammans med en mamma som hela tiden ojar sig över att hästarna inte kommit ut än. Det är min uppgift idag, och jag steg upp för bara en kvart sen! Så fort jag har druckit upp mitt sista kaffe så ska jag springa ner och släppa ut dem. Sedan ska det mockas bajs!

Blir en snabb uppdatering det här. Jag hinner inte mer nu!
SMACK! 

Plötsligt växer hela jag

Aldrig någonsin har så få ord betytt så mycket för mig.

11 dagar kvar!

Ännu mera kläder!

Som jag nämnde förut så fick jag jeans och tröjor utav Sofi förut. Jag älskar att få kläder, oavsett vem det är ifrån. Det är alltid roligt att kunna återanvända gamla kläder så att de inte slängs.

Min mormor bad mig titta igenom hennes "släng-garderob" för en stund sedan, och jag hittade en massa söta långa kjolar, riktigt bohemchica, som jag ska använda som kläningar istället! Dessa tillsammans med ett par gladiatorsandaler blir perfekta till stranden i sommar! Hittade dessutom en jättefin rödmönstrad sjal och en jättefin brun gammal handväska. En guldkedja som ska användas som bälte, ett pärlhalsband och ett långt silverhalsband med berlock blev också taget! Min mormor har superfräna prylar. Jag kan verkligen rekommendera att kika igenom era mormödrars och farmödraras gamla smyckesskrin och garderob. Underbart!

Nu ska jag sätta mig på balkongen i solen tillsammans med mormor, morfar och mamma. Morfar insisterade på att bjuda på lite glass.
"Det är bantningsglass. Sådan youghurtglass du vet! Pili, snääällaaa? Lite glass till skaffet ska du väl ha?"
Vad tror han om mig egentligen? Haha! Jag var tvungen att gå med på det där. Jag hade inget att säga emot när han sa så. Så lite bantningsglass till kaffet får det allt bli.

Fashion-night på Harrys!

Ber hemskt mycket om ursäkt för en riktigt dålig uppdatering. Det blev väldigt snabbt ändrade planer igår då Sofi ringde klockan tio över sex och frågade om jag ville följa med henne och Emelie på fashion-night på Harrys! Helt överlycklig för att de ringde slängde jag mig in i duschen och gjorde mig i ordning. Klockan sju var jag på plats hemma hos Sofi och vi promenerade bort för att hämta upp Emelie och sedan gå vidare till Harrys.

Där bjöds det i sin tur på en välkomstdrink, en bit mat och mingel. Klockan åtta satte modevisningen igång. Kalmar FF's fotbollsspelare hade blivit stylade och skulle visa upp alla Kalmars butikers vår/sommarkollektion! Massor utav fina kläder var det måste jag säga.

Efter modevisningen satte discjockeyn igång musiken och folk drog sig inåt. Vi köpte varsitt glas vin och satte oss på uteserveringen och myste! Massor med prat och något glas vin till senare stod vi på dansgolvet och skakade rumpa för hela slanten! Vi träffade massor med trevligt folk, och jag måste dessutom berömma Harrys för deras supertrevliga vakter. Det var längesedan man träffade vakter som var så pratglada och snälla. Det är ett stort plus!

Vi promenerade hem till Sofi's lägenhet runt klockan ett igen och kröp i säng så fort vi kom hem.
I morse vaknade allihopa vid nio (Emelie, Sofi, jag, Rebecca och Johanna). Vi åt lite frukost tillsammans, drack kaffe och gjorde oss i ordning för att sedan gå åt olika håll!
Jag fick dessutom en hel kasse med kläder utav Sofi, som hon inte använder längre, plus en mjukgöringskräm med mandelmassa-extrakt (stavning?). Man blir ju så himla glad när man får sådant!

Nu sitter jag hemma hos min mormor och morfar. Vi har precis ätit lite middag och jag är proppmätt! Morfar försöker få i mig en glass, men jag får nog fasen inte i mig en bit till. Får hoppas på att sötmorfar ger upp snart.

Kommer att uppdatera när jag kommer hem, läckerbitar!
SMACK!

In love ♥



Ett par sjukt underbara high-heels från Gucci.

Ett hemligt projekt ♥

Godmiddag, godmiddag!  ♥
Nu sitter jag här vid mitt köksbord i pyjamas med en smoothie bredvid mig och planerar ett lite småhemligt projekt! Jag älskar att ha hemliga saker för mig och nu kan det verkligen bli spännande. Jag hoppas verkligen att det går igenom, det kommer bli så roligt! Nu har jag verkligen något att pyssla med om dagarna och det gör mig jättemycket! Jag har haft så sjukt tråkigt de senaste veckorna, så nu kan jag verkligen sätta igång igen.

Jag har massor med bra idéer som jag tror skulle passa perfekt till detta projektet. Det kommer bli såå bra! Gud, vad glad jag blir att jag äntligen tar tag i någonting.
Det gäller bara att flörta med far min nu, sen kan det nog gå vägen riktigt bra ska ni se! Går det inte vägen får ni helt enkelt inte veta vad det är jag planerat! Smack! ♥




Tonight ♥


 

'

 ♥ Thai Rhobos te i min söta kopp!
♥ Måla naglarna med rött nagellack från Depend
♥ Ansiktsmask (SPA FaceCare Mudmask) & Hårinpackning (Finesse hårkur)
♥ Budgetplanering och packlistor i min söta Chic Organizer

Finklädsel eller till vardag?

Jag har rotat runt i min garderob och försökt hitta några vettiga kläder jag kan ha med mig till Cypern. Hittade då denna söta pingla jag hade på mig på skolavslutningen i nian! Frågan är om detta bara är en "finklänning" eller om man kanske kan ha den tillsammans med ett par nätta sandaler, solglasögon och en vardagsväska också?

Vad tycker ni?


Tim McGraw - sommarens kung!

Lillebror min sitter ute i solen och har igång sin musik. Det är så underbart att vi har samma musiksmak ibland! Han spelar Tim McGraw, en fantastisk countryartist med så himla fina låtar! Här får ni ett smakprov.


Jag behöver en ny kamera!

Jag hade världens sötaste kamera förut, en vit jättefin stilren söt kamera. Klumpig som Pili alltid är lade hon ner den i en väska tillsammans med ett hårspray utan lock. Resultatet efter en runda på mopeden med väskan under sitsen?
En nedsprayad kamera. Det gick inte starta den, hela innehållet var fullt med klibbigt äcklig hårspray! Underbart!

Jag använde då istället mammas kamera (hon hade köpt en likadan som jag, hon härmas). Den funkade superbra ända tills min lillebror springer in i pappa när han står och tar kort inne i lägenheten i Corralejo. Pappa tappar då kameran rätt ner i stengolvet. PANG! Stendöd.
Där gick den kameran också då.

Så nu springer jag runt med en superstor Canon Systemkamera. Den är rätt jobbig att ha med sig överallt, då man inte vill släpa så så sjukt stora grejer hela tiden.
En kamera är det första jag ska införskaffa mig vid första lönen i sommar. En liten, smidig, söt kamera! Gärna röd så att den matchar min iPod! Superbra.

Nu ska jag springa bort och duscha håret! Vid tjugo i fyra går bussen till Kalmar och därifrån åker vi till Björnö för att dra upp fårstaket, som jag nämnde förut. SMACK! ♥


Saker att se fram emot

♥ Resan till Cypern om fjorton dagar.
♥ Poolbarens dörrar slås upp för ännu en underbar sommar
♥ Midsommar
♥ High Chaparall 09
♥ Flytten till Fuerteventura

Det är vad som händer för mig i sommar, som är att verkligen se fram emot. Annars blir det bara jobb, jobb och jobb. Jag måste verkligen spara alla pengar jag kan nu i sommar för att flytten till Fuerteventura ska fungera. Kanske även en extra resa till Cypern?

14 dagar kvar ♥

Hujedamej! Det känns helt fantastiskt det här. Om bara 14 dagar sitter jag på ett flygplan alldeles ensam till Cypern!
Jag är jättenervös, jag som alltid är så himla nojig över det där med att flyga. Jag har aldrig varit flygrädd förut, men på senaste tiden har jag varit så nervös att jag velat kräkas när man sitter i planet. Starten och landningen är värst, och när det blir turbulens uppe i luften. Jag ser så mycket dumma syner framför mig som jag inte borde se!

Jag pratade med Chris igår, och berättade att jag hatar att flyga. Han sa att jag inte skulle göra någon big deal av det, bara gå på planet och tänka "om ett tag är jag i Cypern". Han borde väl veta antar jag, han som rest så mycket under sitt liv. Jag får helt enkelt göra mitt bästa. Om inte annars får jag tvinga den okända person jag sitter bredvid att hålla mig i handen, vilket kan bli lite mer pinsamt.


Vad tycker ni om flygning?


Godmorgon kära vänner

Ännu en dag har jag sovit bort, men å andra sidan var vi vakna till klockan fem på morgonen, vilket innebär att jag tog igen det där under natten.
Vid åtta gick jag och Sanna till Hemköp och köpte ett kilo godis samt en stor Coca Cola. När vi sedan skulle gå ner till Pizzabutiken och hämta pizza så var det stängt! Lite småförbannade promenerade vi ner till Pappa Blå istället och beställde pizza där inne. Sanna var lite smått orolig, då hon tyckte att hon såg ut som en arsle (noga citerat), så jag fick beställa medan hon gömde sig under luggen! Lite söt är hon allt.

Vi gick ut och satte oss på en bänk en bit ifrån Pappa Blå medan vi väntade och pratade om sommaren. Vi ska ju faktiskt arbeta tillsammans i år, och visst kommer det bli världens bästa sommar!
Efter ungefär en tio minuter ser vi en utav killarna som jobbar inne på Blå komma ut och promenera mot oss med våra pizzor! Så jäklar söt! Både jag och Sanna smälte . Så himla gulligt att han kom ut! Sådant ska man lära sig av.

Vi promenerade tillbaka till husvagnen sedan och satte oss ute i den varma försommarkvällen och fetade oss med pizza. När pizzan var uppäten hade det hunnit bli lite smått kallt och solen hade gått ner, så då bäddade vi ner oss i husvagnen med godis, läsk och film.
Det blev fyra filmer under natten - PS. I love you, Fjorton suger, Låt den rätte komma in och Twilight.
Jag älskar PS. I love you och Twilight. De är lätt två utav mina favoritfilmer. Speciellt Twilight! Mums!

Nu ska jag sätta mig ute i solen med min lillebror och äta en god frukost. I eftermiddag tar vi bussen tillbaka till Björnö. Då ska det köras traktor, fårstaketet vid betet ska rivas upp!

Fetlördag med film-mys!

Jag har precis tagit mig ur myskläderna och fixat till mig lite snabbt. Det är en sån där riktigt seg dag idag, när man helst av allt inte vill göra någonting. Man vill liksom bara säcka ihop, inte gå ut, inte stå upp, inte någonting. Bara sitta.

I vilket fall som helst, så ringde jag Sanna för ett tag sedan. Vi ska ha en riktig fetlördag med pizza, cocacola, massor med gott godis och film! Underbart mys måste jag säga. Ska alldeles strax gå och möta henne i stan för att cykla och handla på Hemköp! ♥


Today;

Bästa: En dag närmare min resa till cypern. Underbart! Mysigaste: Solen med min älskade lillebror. Låt: Brad Paisly - Whiskey Lullaby Serie: The Hills & The City - Love ♥  Film: The notebook Tragiska: Det finns ingen choklad i kylen! Minnen: Fuerteventura, februari 09. Kärleken slår allt. Snyggaste: Sannan min, som vägrar svara på sms. Roligaste: Solen skiner & fåglarna kvittrar!

En mysig picknick? ♥

Ja, en mysig picknick på något fint ställe i solen, det är jag sugen på. Tror jag ska fixa en överraskningspicknick någon dag när Chris är ledig mitt på dagen i Cypern! Vad skulle jag packa med mig i korgen tros?

Skulle det bara vara en picknick där man redan ätit middag eller kanske rent av ska äta middag senare så hade jag packat med mig en god fruktsallad med sockerlag.

Man kokar upp vatten, citronsaft och socker i en kastrull så att sockret löser sig. Sedan stället man kastrullen i en diskho fylld med kallt vatten så att vätskan kallnar fort. I själva fruktsalladen hade jag haft skurna vindruvor, jordgubbar, honungsmelon, ananas, apelsin och banan. Det är mina favoriter, underbart!
När man har skurit upp alla frukter och hällt över dem i portionsglas eller burkar (portioner såklart) så häller man över sockerlaget & sätter på ett lock. Underbart gott!
För att ha något extra med sig mer än fruksalladen hade jag bakat supergoda aprikosmuffins! Receptet finns här.
Till det hade jag, om man ska vara lite mer exklusiv, tagit med mig en flaska vitt vin eller champagne. Annars hade det fungerat lika bra med fläder eller hallonsaft, om man inte vill förtära någon alkohol!
Tillsammans med detta packar man ner två filtar (en att sitta på och en att svepa om sig om det blir lite kyligt), två fina champagneglas och lite servetter.
Visst låter det mysigt ?  ♥



15 dagar kvar!

Ja, nu är det bara femton dagar kvar tills jag åker till Cypern. Det känns helt sjukt, jag längtar så mycket så jag spricker!

Vaknade för en halvtimme sedan i en kokhet husvagn. Har precis ätit lite frukost och nu ska jag lägga mig i solen och steka en stund. Det är supervarmt, fåglarna kvittrar och inte ett moln på himlen. Supermysigt!

Har idétorka på vad jag ska skriva nu, så jag får återkomma senare.
PUSS!

Rent hus & Corona!

Ja, nu är hela huset rent. Det är damsugat, dammat, all tvätt är ihopvikt, diskat. Och allt har jag gjort alldeles själv. Jag är stolt över mig!

Sitter nu och väntar på att grönsakerna i ugnen ska bli knapriga och klara, sedan ska jag dra mig ner mot stallet där mor och far har fixat ihop en liten grillfest för deras elever. Jag har redan korkat upp med en Corona, wonderful!




Smoothie & pyjamas ♥

Tog på mig pyjamasen nu när jag och mamssen kom tillbaka från stan. Vi har varit och handlat massor med god mat, frukt och Corona! Vi ska ha ett litet grillparty här ikväll för deras elever, och förberedelserna är stora!

Jag gjorde mig en smoothie till mellanmål för att samla krafter innan jag ska städa hela huset.
Det är min första smoothie jag gjort alldeles själv och den blev jättegod! Jag hade vaniljyoghurt, hallon, jordgubbar och banan i. Mums!  ♥


Inget vanligt för mig..

Jag tycker inte om Miley Cyrus. Jag tycker inte om hennes serier, hennes låtar eller hennes musik. Det är liksom bara ett nej för mig, har aldrig gjort!
Men, hennes nya låt, The Climb - Den är bra!

Jag hörde den på radion här om dagen och visste då inte att det var Miley som sjöng den. Tyckte jättemycket om den, så sökte upp den på youtube och till min stora besvikelse fick jag se hennes nuna. I vilket fall som helst så gav jag den trots allt en chans, och jag tycker fortfarande om den lika mycket.



DuWop PowerKiss ♥

Jag är svag för läppglans, det är någonting jag alltid måste ha med mig i väskan oavsett om jag har annat smink med mig eller inte. Hittade idag denna otroligt söta och smidiga DuWop PowerKiss-kitet. För 295 kronor får man läppglanset Pink Shimmer Lip Venom tillsammans med en liten väska och en spegel. Perfekt att ha i väskan.
Köper man den på eleven.se går en del av vinsten till CEW's Cancer and Careers - "en organisation som hjälper till att inspirera och hjälpa arbetande kvinnor med cancer".



Godkväll sockertoppar!

Jag kom hem vid halv elva. Det blev en lång kväll, med massor av skitsnack och mys inne i Sofis vardagsrum! Hon har färgat mitt hår (två gånger, det tog tid ska jag säga), klippt mig och plockat mina ögonbryn. Jag är supernöjd med resultatet! Underbart!

Ligger hemma i min säng nu. Har krupit ner i min rosa snobbenpyjamas och ett par sköna ulltofflor. Målar naglarna och småfixar lite, supermysigt! Ska alldeles strax krypa ner under täcket också, och hälsa på John Blund igen.




Ikväll ska jag färschas upp!

Jag ska alldeles strax äta lite middag i form utav biffar, massor med goda grönsaker och potatis! Min mamma lagar den godaste maten på hela jorden, och det svär jag på.

Mor min skjutsar in mig till Kalmar efter maten. Jag ska åka in till Sofi, som är snart färdigutbildad frisör, som ska plocka mina ögonbryn samt klippa och färga mitt hår. Som jag nämnt tidigare är jag desperate need av uppfräschning och idag är den dagen! Det ska bli så skönt att få piffa upp sig lite.
Kommer nog lägga en ansiktsmask och lite småplock ikväll också, så att hyn får det den behöver samtidigt.
Jag kommer ladda upp bilder på mitt nya hår då jag kommer hem ikväll!

Hoppas ni sötnosar kommer ha en fin försommarkväll. Solen skiner ju !   ♥


Sommarens blogglista!

Vad heter du?
- Pili, thats me!

Ålder?
- 17 år!

Vart bor du?
- Bor tillsammans med mina föräldrar & min bror i Kalmar. Flyttar dock till Fuerteventura, Corralejo, i augusti!

Har du ett förhållande? 
- Jag är fast! Men jag kan inte påstå att det är ett förhållande, inte än.

Intressen?
- Hästar, musik, mode, shopping, resor & massor med annat.

Utövar du ngn sport?
- Ridning, har ända sedan jag var yttepytteliten.

Vad har du för framtidsplaner?
- Mitt mål är att öppna min egen bar innan jag fyllt tjugo! Jag vill alltså arbeta inom bar & restaurangbranschen, främst som bartender i mitt eget företag. Ska jag satsa riktigt högt kommer det bli en barskola inom de närmsta tio åren.

Vem är din största förebild/idol?
- Mina föräldrar är mina förebilder. De är så målmedvetna och vet precis vad de vill, dessutom så klarar dem det alltid galant.

Vad är det roligaste med att blogga?
- Jag tycker väl om att dela med mig utav min vardag och lite småsjuka åsikter. Det känns skönt att alltid ha någonstans att få ur sig allt också!

Har du ngt mål med bloggen? 
- Nej, inte direkt. Bloggen har jag för att det är kul! 

Berätta om de pinsammaste du gjort?
- Min första fylla. Det var första dagen på nya skolan, vi var iväg och fiskade och jag drack så mycket att jag spydde ner hela tältet. Dessutom så ljög jag lärarna rätt upp i ansiktet trots att de hittat vodkaflaskan i vårt tält. Rektorn dagen efter!

Berätta vad det bästa som har hänt dig är?
- Det måste vara då vi flyttade till Corralejo för nästan tre år sedan. Jag hittade mig själv då, och det är något som betydde mycket för mig.

Ditt bästa resemål?
- Måste säga Fuerteventura. Det är min favoritplats på jorden, mitt hem. Om jag ska säga något annat som inte är som mitt hem får jag säga Paris och Disneyland!

Vilket land vill du helst åka till?
- USA!

Vilka andra länder vill du åka till?
- Australien, Kina och England!

Vad är din favoritmat?
- Allt med kyckling, gärna starkt! Älskar även kinesisk och thailändsk mat.

Godmorgon cupcakes!

Det blev ingen joggingrunda för mig. För det första så väckte inte min lillebror mig när han gick till skolan, vilket han skulle ha gjort. Jag antar att han bara ville vara snäll och låta mig sova, för då han väcker mig annars blir jag bara arg (utan medvetande, det svär jag på). För det andra så kom jag i underfund med att jag inte har några joggingskor här, bara ett par platta sneakers. Problemet var då att jag får så sjukligt ont i mina fötter och knän, så jag kan inte springa. Hade kunnat bli en långpromenad i rask takt istället, men det orkade jag inte när jag väl hade kommit upp ur sängen.

Jag ska alldeles strax springa bort till duscharna borta vid campingen. Idag tänker jag inte vara snål och bara duscha i tre minuter, utan idag ska jag unna mig en sexminutersdusch! Så är det bara.
Carina kommer alldeles strax förbi med en hoppsadel som jag ska ha med mig på bussen hem. Mamma skulle tydligen låna den till sin pålle, som alldeles snart ska börja hopptränas! Kul!


Nej, nu ska jag slänga i mig lite yoghurt innan jag går bort och duschar. Hunden ska få mat också, henne får vi inte glömma!



Forever is not as long as it use to be

Så jag tycker att han och jag kan överbevisa detta.
För alltid har blivit ett väldigt underskattat ord. Vi använder det för mycket.

Har krupit ner i sängen nu och väntar på samtal från hjärtat mitt i Cypern. När vi har pratat ska jag ta en liten sväng och hälsa på John Blund. Imorgon ska jag vakna pigg och kry för att ta mig en joggingrunda här i Borgholm. Väldans trevligt!

Godnatt allihopa!
Eller, nattiruffs, som jag alltid säger !  ♥


Reseoutfit á la Pili

Jag har fått resfeber (säger man så?). Nu längtar jag så otroligt till den första juni så det finns inte!
Har plockat ihop en liten önskeoutfit jag gärna skulle ha på mig när man reser från sommarsverige till ett ännu varmare land.




Svart linne - H&M 198 :-
Jeansshorts - Gina 249 :-
Svart väska - Nuknuk.se 399 :-
Svarta "gladiatorsandaler" - Brandos.se 699 :-

Jag går mamma på nerverna

Det har blivit min dagliga uppgift i livet under de senaste månaderna. Få henne att skälla lite på mig och säga att jag måste sätta eld i baken och göra någonting.
Det är ganska komiskt, för jag skrattar åt det lika mycket varje gång.

Nu ska jag gå ut och mocka bajs!

Bara för att det är kul

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Ååh, gud vad roligt! :D

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Saknar dig!

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
I don't know any other way baby.

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
Driver du med mig?

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Jaha!

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Hihi!

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Godnatt hjärtat!

8.
Vad vill du höra mest av allt?
Men xandra! :D

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
<3

10.
Din romantiska replik?
It's called The Pafian Sun Hotel baby.

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Blir det en sväng till slottskolan idag?

En onsdag som denna;

Jag ska ner och fixtrixa i stallet. Emelie kommer snart, och då ska vi ut och rida i solen! Supermysigt.
När jag är klar med hästisarna ska jag in och hjälpa mamma att storstäda huset, inte lika mysigt. Men rent är bra, och dessutom så blir mamma glad när jag är duktig och hjälper till.
Jag har dock en känsla av att det kommer bli jag som får städa ensam.

The Pafian Sun Hotel - Paphos

Jag kan ju inte bara skriva inlägget så som jag skrev det förut. Där var jag nog mest ute efter att bara få ut alla mina känslor som höll på att svämma över.
Om arton dagar åker jag alltså till Paphos, Cypern. Mitt plan går ifrån Landvetter klockan 17.35 och landar i Larnaca klockan 22.34 lokal tid. Jag får därirån åka taxi till Paphos, vilket tar ca två timmar. Så, runt klockan 01.15 befinner jag mig på The Pafian Sun Hotel, tillbaka hos den personen som gör mig så sjukt lycklig. Hos honom ska jag vara i en vecka.
Lyckan fortsätter att sprudla i mig, och jag fortsätter räkna ner dagarna nu. 18 dagar , det kommer definitivt gå fort.



Godmorgon sommar!

Idag skiner solen och fåglarna kvittrar. Inte ett moln på himlen är det. Hela min kropp spritter av glädje och mitt hjärta slår flera extra slag.
Idag hade solen strålat även om himlen hade varit grå. Idag hade glädjen sprudlat även om regnet hade piskat mot fönstret. 
 
Idag är det en lycklig dag, för idag har jag bokat min resa till Cypern. Resan till Cypern blir inte alls i augusti. Min resa sker redan om två och en halv vecka.
Första juni går jag på planet i Landvetter och lyfter mot varmare breddgrader.
Första juni går planet till honom.


Mamma och pappa, ni är de bästa som finns och jag älskar er så mycket så det finns inte. Tack för att ni ställer upp så mycket hela tiden. Ni anar inte vad det betyder.

Mamma som stilikon?

Jag har en väldigt snygg mamma!
Ja, jag har faktiskt en riktigt snygg mamma. Här om dagen sa jag till och med till henne att det är så jäklar orättvist, för hon behöver bara stiga upp ur sängen så ser hon ut som en gudinna. Oavsett om hon har håret nedsläppt eller utsläppt, sminkad eller osminkad, smycken eller inte smycken.... ALLT passar henne! Det är helt sjukt.

Dessutom är hon en shopaholic som vet vad hon är ute efter. Varenda gång vi är ute på stan köper hon alltid kläder som är så sjukt snygga så det finns inte. Pili skrattar då alltid lite lömskt för sig själv, och vet ni vart kläderna till slut hamnar?
I Pili's garderob!
Konstigt va?

Jag ärver alltså inte kläder av min mamma, som andra säger att de gör. Jag tar kläder av min mamma, eller rättare sagt, lånar dem på obestämd tid.
Min mamma är min stilikon. Det räcker med att jag tittar i hennes garderob så poppar det ut en dagens outfit åt mig. Hon är som min personliga stylist, fast hon inte vet om det. Säg inte för mycket bara, då kan det hända att hon blir ganska mallig!


Lite ofräsch bild från Spanien i februari. Men mamma är ju iaf söt!

Mätt & allt för belåten.

Nu är jag tillbaka från matmässan! Det är helt sjukt hur mycket gott det fanns, och man fick provsmaka allt! Där var allt ifrån jordgubbar, frukt och grönsaker till mozzarellasticks och kycklingspett! Så, jag har sprungit runt i ett tält, pratat med leverantörer och provsmakat massor utav god mat.

Drack dessutom två stycken olika flaskor utav Spendrups nya cider Jinx. En helt underbart god cider, där alla smakerna smakade som tuggummi! Sådant gott onyttigt tuggummi som man alltid köpte när man var liten. Det blir nya favoriten.
Den kommer alldeles snart ut på systemet, så jag tipsar er att köpa den. Finns i glasflaska! Mums!

Nu ska jag ta mig en tupplur, för jag är så sjukt mätt och så sjukt trött så det finns inte.

På väg mot Kalmar!

Sitter i bilen på väg mot Kalmar nu. Jag, mamma och pappa ska åka till Kalmartravet och gå på matmässa, som jag nämnde igår. Det ska bli trevligt ! Kan uppdatera senare med lite information om all mat jag ska smaka.
Är dock fortarande svartsjuk på min kära storebror och flickvännen Emelie. De fick gå på godismässan och äta så mycket godis de bara kom åt. Sicka jäklar!



Passar på att njuta av den värmande solen. Kokhett blir det i bilen!




Åh, vad jag längtar!

Jag ser fram emot min trip till Cypern helt utomordentligt mycket nu. Det är första gången i hela mitt liv som jag verkligen önskar att sommaren ska gå superfort!
Jag ska åka ner till Paphos, alldeles själv i en vecka. Jag förstår fortfarande att mamma och pappa gick med på det! Jag har verkligen världens bästa föräldrar. Helt underbara är de!

Jag åker runt den åttonde, om man tittar på de resor som går nu. Kommer bo hemma hos mitt hjärta, Chris, då han jobbar på ett hotell i Paphos. Det är självklart därför jag åker ner dit och semestrar. Jag vill så himla gärna träffa honom!

Så,  jag räknar ner nu. Sommaren måste gå fort, augusti ska komma tidigt i år!



Dagens i-landsproblem.

Jag vet inte vad jag ska ha på mig.
Jag är helt otrolig, ja, helt fullkomligt otrolig. Jag har hur mycket kläder som helst att välja mellan och ändå är jag så trött på min garderob så det finns inte! Hujedamej, säger jag bara.
Jag tror jag ska slänga alla mina kläder, eller sälja dem, och sedan handla nya för pengarna. Det behövs verkligen en rejäl uppdatering innan jag får spader.

Dålig dag. I alla fall dålig kläddag!

En morgonpigg Pili!

Ja, klockan är kvart i nio och jag har varit vaken sen klockan halv sju! Det är helt otroligt.
Åkte bussen ifrån Rälla vid halv åtta och nu sitter jag i husvagnen med en kopp kaffe och målar naglarna! Inte dåligt av Pili.


Supermysig kväll med min Fia!

Hade en jättemysig kväll tillsammans med Fian min i Rälla igår. Vi skar upp melon, ananas och vindruvor samt smälte choklad. Sedan satt vi och kikade på film och tryckte i oss massor med frukt som vi doppade i chokladen. Vet ni hur gott det är? Hujedamej, det är obeskrivligt! Mums!






Godkväller!

Nu har jag varit nere och städat i Poolbaren i några timmar. Det har faktiskt blivit riktigt rent nu! Jag känner mig stolt!
Imorgon kommer inspektörerna och kikar, sedan ska vi på matmässa inne i Kalmar för att hitta läckerheter som ska stå på menyn i sommar. Visst låter det bra? Hela dagen, och bara få springa runt och smaka mat!
Är lite smått avundsjuk på min kära bror och Emelie dock, som fick ta vår plats då godismässan var. Hade nog hellre varit där.

Nu ska jag packa ihop lite stuffs. Mamma och jag ska köra och handla på ICA, sedan drar jag mig ut mot skogen i Rälla för att hålla Fian min sällskap då hon är barnvakt! Myspys!



Köket, dörren måste målas om!


Baren. Ingen inredning är insatt än!


Back to work!

Jaha, nu ska jag springa bort till Poolbaren med massa mat. Mamma ska laga middag i varmluftsugnen medan vi städar och så.
Ikväll ska jag ta mig bort till Fian min och hålla henne sällskap då hon är barnvakt! Ska bli mys!

Puss på er alla.

Desperate need of a make-over!

Ja, nu behöver jag verkligen fräscha upp mig igen. Det här känns ju för jävligt!
Jag ska beställa tid för färgning och klippning hos Sofi inne på Hair i Kalmar igen. Jag behöver färga utväxten och sätta en kallare ton i det blonda så att jag slipper den fläckiga orange/gula tonen jag fått nu sedan jag färgade utväxten senast. Jag måste dessutom göra något åt mina ögonbryn. Ja, vaxas ska de göra! Tror jag ska springa bort till Annie på Nagelspecialisten imorgon och be henne göra en snabbvaxning.

Naglarna måste fixas också. Har tänkt köra en akrylförlängning nu inför sommarens arbete. Man vill ju ha fina händer när man jobbar i baren och då är ett par välmanikyrerade fingrar super! Kanske skulle köra pedikyr också, när man ska gå runt i sandaler hela sommaren.

Ja, det är mycket som ska göras. Lika bra att ta tag i det på en gång!




Tillbaka efter en liten shoppingrunda

Jaha, nu är jag tillbaka i husvagnen igen. Sitter med en Chailatte och funderar lite för mig själv.
Har sprungit runt i varenda skobutik i hela Borgholm och letat efter ett par fina skor. Inte har jag hittat något, nej. Man blir lite smått sur på sådant! Däremot hittade jag lite annat smått! Ett rött och ett svart nagellack, en foundationsvamp och så hittade jag en supertuff Organizer från Chic!

Den passar perfekt till en sådan som mig. Man kan använda den under shopping, till saker man ska göra osv. Dessutom är den så liten att den enkelt får plats i handväskan och du kan ta med den överallt. Man fick alltså med ett block, en penna och i själva blocket finns det mappar där du kan lägga påminnelserna, kvitton och så vidare.
Den kostade bara 59 kr på Hantverkaren i Borgholm. Supersöt!




Organizer från Chic



Svart & rött nagellack från Depend


Godmiddag läckerbitar!

Det har varit en lugn och fin morgon för mig. Jag vaknade, steg upp, åt en frukost bestående utav yoghurt och blodapelsinjuice och sedan gick jag bort och duschade.

Ska springa ner till stan nu, köpa mig en kaffe (som jag inte fick i morse) och leta skor! Blir nog även att införskaffa ett svart nagellack! Lovely.

PUSS på er!

I don't believe in four-leef clovers

Man kan skapa det liv man vill ha, om man kämpar för det man tycker är rätt för en själv.
Jag har aldrig lyssnat på andra, aldrig brytt mig om vad andra tycker om vad jag gör eller inte gör.
Hela mitt liv har varit min egen väg, mitt eget val och mina egna beslut. Jag har alltid tagit tag i det jag velat göra och tagit svaret positivt, oavsett om det varit som jag velat eller inte.
Allt har en mening, så är det bara.

Alla pusselbitar börjar sättas ihop nu. Mitt liv börjar klarna och jag har saker klart för mig som ska hända.
Vi öppnar som sagt snart Poolbaren. Jag ska jobba som bartender och med karaoken hela sommaren, vilket ska bli sjukt roligt! Det blir en sommar att se fram emot.

I början på augusti, runt den åttonde, drar jag mig till Cypern ensam i en vecka för att rensa tankar och träffa en vän jag inte vill vara utan. Jag ska bo hos honom och får underhålla mig själv medan han jobbar, men det lär jag fixa galant! Jag ser fram emot den resan, supermycket!

Jag åker sedan hem igen, men bara under någon vecka, innan jag tar mitt pick och pack för att ta enkel resa till Fuerteventura. Sedan kommer jag inte tillbaka på ett tag.
Jag ska flytta in i vår lägenhet permanent då jag blev erbjuden jobb där nere. Har ett exraknäck mellan augusti och januari, för att sedan arbeta som bartender i ett år på en utav mina favoritbarer.

Det här med bartenderyrket är något jag alltid velat göra. Mitt mål är att ha öppnat min egen bar innan jag fyllt tjugo. Vill man så kan man, inte sant?

Jag har även träffat någon som fått mig att falla som en fura. Jag har smält som smör i solsken. Trots att han bor så långt bort som han gör, finns det ingen annan jag vill ha. Jag har insett att om man verkligen har känslor för  någon kan man vänta. Det är inte lång tid kvar innan vi är tillsammans igen, och den tiden är värd att vänta.

Allt har alltså fallit på plats för mig nu, trots motgångar. Jag är riktigt glad att jag valde att hoppa av skolan, glad att jag valde att ännu en gång gå min egen väg och hitta det/den jag vill ge varje minut av mitt liv till.
Mitt liv är en dans på rosor, något annat kan jag inte påstå. Jag älskar varje sekund som går.

Arbete!

Sitter just nu inne på Poolbaren med pappas lilla minidator. Har varit här sedan klockan fyra och städat hela baren/köket. Skurat, diskat, torkat, dammsugat (sugit?), dammat.... Vi har även hunnit möblera om i butiken och hängt upp de prylar som kommit in redan.
Det kommer bli perfekt, helt underbart perfekt! Vi ska dessutom ha surftema i baren i år, vilket gör att det blir lite mer utomlandsstuk på det hela. En barnklubb ska även igång med både dags och kvällsaktiviteter samt minidisko! Det ska bli så himla roligt!

Vi har alltså börjat nedräkningen nu. Om 39 dagar rullar vi upp Poolbarens dörrar och öppnar ännu en gång med restaurang, bar och karaoke. Gott folk, allt kommer bli som vanligt.
Förra året var där bara ett café, då det inte fanns någon som ville driva stället i tro om förlust. Jag jobbade här förra sommaren också, och det var inte populärt att karaoken och alkoholrättigheterna hade försvunnit. Det är förståeligt.
Alla tyckte om oss då vi drev det 2007, så varför hoppa över det en sommar till?
Poolbaren är Borgholms ända ställe där det inte är tjugoårsgräns i baren. Här kan även familjer ta med sina barn och ungdomar i alla åldrar är välkomna (dock säljs det självklart inte alkohol till minderåriga!). Här finns pool som är öppen fram till klockan elva, barnunderhållning startar klockan halv sju och karaoken sätter igång klockan åtta varje kväll.
Dag/kvällstid kommer det även att finnas en meny med pizza och andra smårätter till ert behag. Det blir även lekar vid poolen för de yngre och vattengympa för de som vill röra på sig lite under semestern.
En riktig sommarklassiker, säger vi. Det har alltid varit populärt och vi hoppas att folk kommer tillbaka i år då vi äntligen sätter igång igen.
Det kommer bli en dundersommar, det känner jag på mig!

Nu ska jag städa vidare ett tag, sedan ska jag dra mig mot husvagnen.

Godmorgon cupcakes!

Vaknade upp hos Sanna för någon timme sedan. Man blir mäkta trött efter att ha dansat hela natten lång! Vi ska äta frukost alldeles strax, och sedan ska jag springa ner till Poolbaren och hjälpa till med städningen inför säsongens öppnande.
Det ska bli så otroligt roligt att få sätta igång med karaoken, baren och restaurangen igen. Riktigt superduper roligt!

Detta får bli ett snabbt inlägg. Jag måste sätta lite eld i baken och skynda mig bort så att de inte hinner göra hela städningen utan mig. Om jag inte hjälper till blir det inga pengar, inte sant?

Godkväll!

Befinner mig nu hemma hos Sannan min. Vi har precis fixat oss i ordning inför kvällen på Skällby.
Det doftar gott av tacopaj ifrån köket nu, så jag antar att vi ska äta lite innan vi sätter oss på bussen vid sex.

Ikväll har jag på mig;
Leopardmönstrad klänning - Gina tricot
Svarta strumpbyxor - H&M
Svart kofta - H&M
Röda leopardskor - DinSko
Röd miniväska - Kappahl

Jag önskar er alla en riktigt trevlig lördagkväll, i vilket fall som helst. För det ska jag ha! Outfitbild kommer imorgon!





Pili & Sanna, Valborg 09





Dusch på campingar.

Jag fattar inte riktigt det där. 
För två år sen, här på Kapelludden, fick man duscha hur länge man ville gratis. Varmvattnet fanns liksom alltid där.
Från och med förra året hade de ett nytt system. Man var tvungen att köpa kort, där det fylldes på pengar. Att duscha kostar numera 5 kronor per 3 minuters varmvatten.

Snål som man är vill man inte använda upp alla pengarna på kortet, så man försöker med nöd och näppe att blöta håret, slänga i schampoo, duscha ur schampoot, slänga i balsam, tvätta kroppen med duschcreme, skölja ur balsamet och av duschcremen, på tre minuter?
Efteråt känner man sig svett även om man duschat, bara för att man stressar så dant! Meningsfullt att duscha.
Jag tror jag ska börja använda sex minuter istället...

Jag har dessutom ingen hårtork här i husvagnen, superbra! Så nu måste jag sitta och vänta på att mitt hår ska torka innan jag kan gå ut. Jag går då inte ut i blött hår! Duktigt Pili!

Nej, nu ska jag slänga på mig lite basic foundation och sedan försöka handtorka håret så att det går lite fortare. Sedan blir det promenad bort till Sannan min för att fixa till mig mer. Klockan sex går bussen in mot förfesten i Kalmar.


Godmorgon solstrålar!

Jag har precis stigit upp ur sängen! Gud, vad jag älskar sovmorgnar.

Idag är det lördag. Jag ska stiga upp och äta frukost, gå och duscha. Sedan blir det nog till att träffa Sofie en liten stund och ta en mysig promenad i solskenet.
Ikväll ska jag med Sanna och henner vänner till Skällby loge, PARTY! Kommer uppdatera senare under dagen, och tar antagligen med mig datorn till Sanna, så bilder kommer! 

PUSS!

Ett evigt letande efter jordgubbar

Min Sofie kom förbi för ett litet tag sedan. Vi skulle åka ner till stan och köpa jordgubbar och choklad.
Först, körde vi bort till Handlarn. Inga jordgubbar där.
Vi åkte därför vidare till Netto, inga jordgubbar där heller.
Vidare till ICA, inga jordgubbar.
Hemköp, inga nedrans jordgubbar där heller.

Hoppet började svalna. Vi körde tillbaka till Netto för att köpa ananas eller något annat gott istället, och mötte då Micke (som är butikschef). Han frågar oss vad fasen vi ränner runt för, och jag säger till honom att de är dåliga som inte har jordgubbar! Han flinar lite smått och säger sedan; Vi fick precis in dem. De står i kylen där borta!
Både Sofie och jag skiner upp som små solar och rusar bort till kylen. Och visst står där dessa underbara, röda, somriga bär. Vi snodde åt oss två liter och gick sedan bort för att betala.

Nu ska vi mikra chokladen och sedan ska vi sätta igång en film. Doppa jordgubbar i smält choklad är ju bara det godaste som finns i hela världen! Mums!





Såhär tycker vi om affärer som inte säljer jordgubbar!

Dreams of loving you

Vädret vände.
Från strålande sol till molnigt och blåsigt. Usch, säger jag bara. Nu sitter man och längtar tillbaka till Fuerteventura, till de milslånga stränderna och det vackra turkost glittrande havet. 

Jag ska alldeles strax springa bort och duscha, göra mig i ordning. Lillebror min kommer snart hem, och jag ska göra pizza åt oss! Mums!  


Dagens

Humör: Glad, men uttråkad!
Gjort: Åh, ingenting. Jag har suttit här vid datorn sedan klockan tio. Dock har jag hittat massor med roligt.
Planer: Blir att träffa Sofie en stund, kanske ta en fika. Ikväll ska jag hem till Sanna på Fetisfredag!

Ser på: The Hills just nu. Jag är ett The Hills fan!
Lyssnar på: Gavin Degraw och John Mayer.
Läser: Veckorevyn, den ligger här bredvid.

Dricker: Blodapelsinjuice, otroligt gott!
Äter: Ska snart slänga in en pizza i ugnen, så snart min kära bror kommer hem.
Kläder: Mjukisbrallor, en tight t-shirt och en scarf.
Bästa: Planerna inför Cypern. Jag räknar ner dagarna nu.
Sämsta: Att alla vännerna är i skolan. Det är det ända negativa med att ha hoppat av gymnasiet.
Önskar mig: En ny kamera!
Blogg: http://foki.blogg.se


En plats att besöka

Jag har alltid tänkt mig att jag vill åka till London. Jag har aldrig varit i England och London är en typisk stad man tänker sig att man ska besöka, bara för att det är huvudstaden.

Jag har ångrat mig. Självklart, vill jag någon gång i livet åka till London också, men om jag skulle få chansen att välja en plats att åka till i England för någon dag, hade jag utan tvekan valt Yorkshire. Har suttit och tittat på foton därifrån och jag har blivit totalt kär. Yorkshire ligger i Nordöstra England, vid Nordsjön. De har otroligt vackra bergskedjor och floder, hela landskapet är ett paradis.
Tänk er att under förmiddagen ta en promenad, sätta sig och äta en mysig picknick med champagne och chokladdoppade jordgubbar uppe på Pennines och se ut över en fantastisk utsikt.
Sedan på eftermiddagen skulle jag ta mig till Meadowhall och shoppa loss min klädbudget i alla butiker, för att senare under kvällen äta middag på Blue Bicycle. Blue Bicycle är en utav Englands mest omtalade fiskrestauranger, och jag som älskar fisk!
Kvällen och natten skulle jag spendera på The Refectory, en utav Yorkshire's ledande barer där de spelar livemusik och stora stjärnor som Led Zeppelin och The Rolling Stones uppträtt.
Låter inte det som en toppendag?





Gavin Degraw

Jag har hittat min nya kung,  min nya hjälte som fyller mig med melodier och underbara texter.
Gavin Degraw har en fantastisk röst, och hans musik är något som kallas speciell.

Jag har fastnat speciellt för en låt, som påminner mig så otroligt om en person jag håller av så otroligt mycket. En person som gav mig allt jag någonsin drömt om under bara en och en halv vecka. Han vet vem han är, och trots att han inte förstår det jag skriver här kan han nog förstå känslan i texten till den här låten.



Kokhet bastu till husvagn!

Jag behöver en dusch mer än någonsin nu! Hur äcklig ni än tycker att jag är, så måste jag bara berätta att jag vaknade upp totalt skyblöt i morse! När solen ligger på den här husvagnen och värmen är igång på fullt (skyller på min lillebror), då går det inte sova här inne på morgnarna. Hujedamej, säger jag bara.
Jag har öppnat varenda fönster som går att öppna nu, för att frisk luft ska svämma in i denna kvava bastu. Oj oj!

Godmorgon, förresten! Har ni sovit gott?
Jag håller på att koka te borta i köket nu, skulle bara springa bort hit en snabbis och blogga lite kort. Ska bre mig en god smörgås och sätta mig ute i solen och äta frukost. Kan bli mysigt! 

Vad händer idag?


Nattiruffs!

Till er alla från mig!

Nu ska jag krypa till kojs och sätta igång en film till. Hoppas ni haft en fin kväll, det har jag och mina jordgubbar haft i alla fall!


Tonight

Jag har laddat upp med film, cider och jordgubbar ikväll!
Det är synd att man ska behöva ha en sådan stund ensam.




Lunchtime!

Tog en ridtur på en timme inne i ridhuset, och sedan en skrittrunda bort till terrängbanan. Mys, trots att molnen kommit fram och regnet föll.

Mamma har kommit med otroligt brillianta idéer idag. Jag undrar vad det är med henne, hon är på bra humör! Först resan till Cypern, och nu ställde hon sig och började göra fläskpannkaka!
Jag älskar fläskpannkaka, och mamma har inte lagat fläskpannkaka sedan vi var på ponnytravlägret på Östanåkra när jag var nio år.
Hon brukar alltid hitta på en massa goda maträtter, ta ifrån hjärnan och bara improvisera. Men idag tog hon receptet på internet och satte igång att vispa smet. Det kommer bli både korv och fläsk i, hon tyckte det blev alldeles för lite mat om det bara var små fläskbitar.

Så, nu sitter jag vid köksbordet och stirrar in i ugnen, dreglar och väntar på att det ska gräddas klart. Mums!




Knäckebrödspaus!

Jag och mamma har mockat och donat i stallet hela morgonen. Det är skönt att vara ute nu när det är så himla fint väder! Underbart.

Fåren (Vips, Lambi och Mamma Bä) har varit inne i en box inatt då det regnade så förbannat igår. De skulle tillbaka upp till baksidan utav huset så vi tog oss friheten att smita in i köket och ta oss varsitt knäckebröd och en kopp te innan vi rider. Både jag och min mor (som de datanördar vi är) passar på att kolla facebook och blogga under tiden.
Datorn tar över ens liv, så är det!

Jag måste bara berätta att min mamma gav mig ett otroligt förslag idag.
När vi står nere och lägger in spån i boxarna säger hon plötsligt att Chris borde komma och hälsa på. Jag instämmer, men säger sedan att det kan bli svårt då han inte har någon som kan hoppa in för honom på jobbet. Eftersom att han arbetar som rep har de begränsat antal människor på plats och det är inte så enkelt att ta semester.
Hon ler då och säger snällt att jag kan åka till Cypern först, om jag lovar att jag tar med honom hem från Fuerteventura när vi båda bor där.
Min mamma är den bästa som finns. Min mamma är den mest underbara!
Så, nu kikar jag resor. Jag kommer inte boka förrän senare då det är alldeles för dyrt just nu. Sista minuten-biljetter är mycket mycket bättre. I augusti, innan jag flyttar ner till Fuerteventura, bär det av till Cypern. Till honom!

Lycka kallas det.



Mamma gör mig "morgonpigg"

Det är inte lätt att sova när mor min störtar in i rummet klockan sju på morgonen och skriker. Det börjar bli som vanligt nu. Hästarna är inne från betet i någon vecka så att vi kan rida, och då ska det upp och hoppas för fodring och mockning.
Gärna så tidigt som möjligt.

Så, det slutade med att jag hamnade här. Vi har inte gått ner än, jag sa till min kära mor att jag inte tänkte gå förrän jag druckit mitt morgonte! Thats it. Hon bara skrattade åt mig.
Jag fick alltså mitt morgonte. Tillsammans med en jättegod smörgås och apelsinjuice. Great frukost, i alla fall om man jämför med frukosten igår (som bestod utav chips, nudlar och cola klockan halv två på eftermiddagen).

Dagens planering. Vi promenerar ner till stallet om en liten stund för att fodra och mocka. Efter mockningen blir det en ridtur på Shine och sedan hem och duscha.
Det blir en tripp till Borgholm i eftermiddag. Tänkte att jag skulle träffa Alexander ett tag och sedan sova i husvagnen under natten! Mys.


När man inte får Chanel får man ta nuknuk.

Vi kan väl låtsas att den är superdyr?


Jag kan också fixa blingbling!

Inte bara alla andra. 
Sanna, som har fixat min enkla bloggdesign har piggat upp den ordenligt enligt mig. Mycket roligare att blogga nu.
Och om ni tittar nedan, så blev det helt plötsligt ännu roligare att blogga!



Veronica Maggio

Jag tycker om Veronica Maggio. Hennes musik är speciell, hennes röst är speciell. Lite sommartyp, om jag får säga det själv. Mycket trevlig musik att lyssna på när man är på lite såhär neutralt humör.



En värdslig sak, för paparazzis!

Tidningar, nyfikna paparazzis och annat folk spekulerar kring anledningarna av Lindsays borttynande. Jag förstår mig egentligen inte riktigt på hur människor tänker.
Om Lindsay har problem i livet och uttrycker det genom mindre (eller inget) matintag är det inte mindre mänskligt än om jag eller du skulle göra det. Om hon inte trivs med sig själv och blir sjukligt fylld av tankar och förvrängda syner i spegeln är det inte heller mindre mänskligt än om du eller jag skulle göra det.

Ta det inte fel nu, gottfolk. Självklart ska man hjälpa henne, gärna så fort de bara kan, men låt hennes nära sköta den rollen. Att fotografer och filmnissar springer efter henne vart hon än går för att dokumentera hennes viktnedgång gör inte saken bättre alls, snarare tvärt om. Allt hon får läsa som sig själv i tidningen, alla bilder hon får se, det tar nog en del på självförtroendet.
Låt henne vara istället så kanske hon får space att ta tag i sig själv och sitt liv. Den otroliga stressen alla paparazzis för med sig kanske är en stor del av det som behöver tas bort för att få stackaren att slappna av.

Jag undrar hur de tänker, de som springer och attackerar kända människor med kameror upp i ansiktet bara för att de är kända. Varje litet snedsteg de tar i livet, som för en vanlig människa inte skulle vara någon big deal är en "världen-går-under-sak" runt kändisar.
Allting förstoras, rykten och lögner sprids... Jag lider med dem.

 


Senap!

Jag är tillbaka i Gamleby nu. Alltid trevligt att hälsa på vännerna!

Kom hit vid lunchtid, vilket innebar att jag tog mig friheten att äta i matsalen tillsammans med häst-ettorna. Jag satt vid bordet, och hade precis hämtat en flaska senap när kocken kom ut! Kocken är bra, en trevlig prick som alltid blir lika glad när jag kommer tillbaka. Han gick fram till bordet.

Kocken: Vad gör du nu?
Pili: Jag hämtade senap!
Häst-ettorna börjar skratta. Pili förstår ingenting.
Kocken: Men, jag menade annars. Vad gör du i livet?
Pili: Jahaaaaa!

Dumförklarad.

Diamanter och juveler.

Det finns iPhone att köpa från Apple med äkta diamanter fastsatta som en ram runt telefonen, samt guldbeslag och en stor diamant som mittknapp. Till för de som har ganska bra budget, men visst blir man sugen?


Det här är sommar!

Glass, Cocacola, hamnen, sol och Sanna.
Då är det sommar på riktigt.







Bilder från helgen!

Jag låter bilderna säga sitt !  :)

























Sommaren känns.

Den är på väg nu, eller hur?
Jag sitter utanför våran husvagn på Kapelludden i Borgholm nu. Med datorn, veckorevyn och en redbull blickar jag ut mot havet. Det blåser lite, vinden tar med sig havslukten upp på land. Solen är på väg ner, men värmer ändå varmt. Fåglarna kvittrar...

På ett sätt känns det lite som Corralejo, i sådana här stunder. Byt ut alla vanliga träd mot palmer och gräset mot sand så är jag tillbaka. Det får mitt humör att gå upp en liten bit.

När solen har gått ned och det har blivit alldeles för kyligt för att sitta ute ska jag krypa ner i soffan och sätta igång en film i husvagnen.
Hur ser er kväll ut ?





Non omnis moriar

Efter det som hände igår snurrar det mycket tankar i huvudet. Man försöker rensa allt och hitta på andra saker för att inte trycka ned sig för mycket under ytan.

Hela dagen igår var en ända stor röra. Man vet inte riktigt vad man ska tänka, känna eller säga om det som hände. Det är fortfarande precis som en mardröm, eller en väldigt hemsk film. Sånt här händer inte en själv, det händer bara andra. Sånt här står bara i tidningarna, och man är en av dem som sitter, läser och tycker synd om de som drabbats.
Nu är det oss folk läser om. Det är en nära stående person till min familj som de läser om och det är oss de tycker synd om.
Ja, det är som en mardröm. Man önskar att man sover och när man vaknar är allt som vanligt igen.
När man vaknar är hon kvar, hon kommer fortfarande hem till mormor och morfar och sitter där med sitt enorma leende och alla dessa tatueringar.

Men så är det inte.

De här två dagarna har jag, som jag nämnde ovan, hittat på andra saker och försökt rensa huvudet från jobbiga tankar. Jag har träffat alla möjliga nära vänner som kan få mig att tänka på helt andra saker.
Jag har ätit frukost i form av chailatte och frallor tillsammans med Sofie på Skåres, suttit nere vid hamnen tillsammans med Sanna, ätit glass och druckit cola. Jag har ätit världens godaste pasta på Pappa Blå tillsammans med Sanna och pratat ur all skit som legat och tryckt i mitt hjärta.
Idag var jag nere och åt lunch på Borggrillen tillsammans med Chrille och Sofie.
Det har blivit mycket mat, såg jag nu.
Men ja, maten har väl rensat tankarna lite också kan jag tänka mig! Skämtåsido.  

Nu ska jag ner och äta glass. Glass är gott!


Vila I Frid, Älskade Kusin

Emelie,
Emelie Petersson.
Älskade kusin, vän, dotter, syster, barnbarn, faster och moster.

Om tårarna var en trappa, och minnena blev till en gränd.
Skulle jag gå rakt upp till himlen, för att hämta hem dig igen.


Jag är rädd att det inte finns någon återvändo nu. Finns ingenstans vi kan gå för att få dig tillbaka. Jag är så ledsen, och det ligger tungt som en sten i mitt hjärta. 

Vänta på oss där du är. Vänta där tillsammans med Elsa. Gå fina långa promenader och njut av det som finns där.

Vi alla älskar dig. Och vi saknar dig! Vila i frid, kära Emelie.



http://www.smp.se/nyheter/alvesta/24-arig-kvinna-dod-i-brand-i-vislanda(1301960).gm


Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Det gör alldeles för ont att inte ha dig nära.

Lunch & glass vid hamnen

Är tillbaka i husvagnen efter en mysig runda i Borgholms vårstad!
Jag, mamma och pappa var och åt lunch på Borggrillen, av alla ställen. Jag hade hellre gått på Pappa Blå och ätit, men min kära mor var inte så förtjust i detta. Hon tycker att deras mat smakar alldeles för fett. Jag kan dock säga att kommer ni till Borgholm och hälsar på är Pappa Blå en restaurang att rekommendera. Jag älskar deras kycklingpasta.

Lite senare mötte jag upp Sanna vid torget. Vi promenerade ner till Bems och köpte varsin glass. Killen på grillen måste ha varit otroligt ny. Han höll ingen koll alls. Samtalet lät ungefär som såhär;

Pili: Hej! Jag vill ha en bägare med tre kulor.
Killen: Ööööh, ja?
Pili: Med hallonsorbet.
Killen: Eeeh, en bägare med tre kulor och en hallonsorbet.
Pili: Hmm? Ja. Hallonsorbetkulorna, alltså.
Killen: Öööh, jaha? Eeeh, jag kan inte det här. Vänta lite.
Killen går ifrån och Bems ägare kommer in för att hjälpa till. Jag får min glass, Sanna får sin glass och sedan ska vi ha två stycken 0,5 l flaskor med coca-cola.
Sanna: Jaa, så ska vi ha två stycken 0,5 L flaskor med cola också.
Killen: Pekar på burkarna* Burk?
Sanna: Nej, flaska!
Killen: Va?
Sanna: Flaska!
Killen: Ööh, burk?
Pili: FLASKA!
Killen: Uuuh, här. Ja, dom kostar arton styck.
Tyst.
Bems ägare: Det blir 91 kronor!
Killen: Ja, 91 kronor!

Det tog oss minst tjugo minuter att få två bägare med glass och två coca cola. Underbart.
När vi väl fått det vi skulle och betalat det som skulle gick vi ner och satte oss vid hamnen i det underbara vädret. Sannas och min vårspecialité. Det är glass, hamnen, Lars Winnerbäck och massor med skitsnack om allt mellan himmel och jord.

Jag säger som Sannan min sa;
Just precis här och nu, känns det verkligen som vår!

Valborg!

Jag hade en helt underbar valborg tillsammans med mina Borgholmsflickor, Lindgren och Stockholmarna igår. Det blev grillning och ciderdrickande, massor av skitsnack och underbart väder. Stockholmarna kom efter vi hade ätit.

Vi satt inne i soffan i Sannas vardagsrum hela kvällen. Eftersom att det inte blev någon eld på grund utav torka fanns det ingenstans att gå under kvällen. Natten hade dock mycket att erbjuda, trodde vi!
Vi gick ner mot stan vid tolvtiden, för att träffa människor nere vid Bems. Det brukar alltid vara öppet och alltid fullt med människor på Valborg. Men icke, det var totaldött nere i stan. Vart har alla ölänningar tagit vägen?

Vi tröttnade, försökte få tag på taxi i en timme och till slut kom vi bort till Köpingsvik, där vi skulle tillbringa natten nere i Kims lägenheter. Jag, Daniel, Dhino och Leo sov i en utav dem medan Kim, Sanna och Johan tog den andra. Fia, Lindgren och Sandra drog sig hemåt redan vid halv ett! Sicka snorungar!  (:

Sanna ringde och väckte mig från grannlägenheten vid halv tio. Ingen rolig morgon, jag måste erkänna att det var riktigt jobbigt att stiga upp.
Eftersom att vi åkt direkt från stan till Köpingsvik hade vi inga andra kläder med oss. Både Sanna och jag fick glada dra på oss strumpbyxor, festblåsor och tio cm high-heels. Med håret uppsatt och smink halvrunnet promenerade vi bort till ICA, då jag var sjukt hungrig och Sanna var sugen på Coca Cola. Våran frukost bestod utav 1,5 L Cola-flaska, Blodapelsinjuice och ett paket vindruvor. Vi satte oss på en mur vid kyrkan i över en timme, innan mamma kom och hämtade oss.

Nu ska jag ut och äta lunch med mamma och pappa. Sedan ska jag och Sanna promenera ner till hamnen och äta glass i solen. Nu börjar det bli sommar, och det älskar vi!

Bilder kommer när jag är tillbaka i Kalmar!
PUSS!

RSS 2.0