Vart har ni era favoritskor?

Jag har ett par skor, röda tolvcentimetare från Friis & Company som jag köpte förra året i december. Jag har bara använt dem en gång sen de hamnade i min ägo. Jag är så otroligt rädd om dem, de är som mina små bebisar.

De har stått i min hylla på mitt rum, som prydnad. När vi flyttade till husvagnen här på Öland följde de med, men hamnade istället tillsammans med min roslåda på bordet i mitt rum här. Jag skulle nog aldrig få för mig att sätta dem tillsammans med mina andra skor. Även om jag älskar de andra skorna av hela mitt hjärta är dessa speciella, de ska behandlas med vördnad.
Haha! Jag låter som en besatt skomakare.

En helgalen kväll på Kapellet.

Sanna och jag tog en kväll för oss igår. Vi gick ner på stan vid sjutiden och promenerade bort till Ölandsglass för att köpa oss två kulor sorbet var! Vi satte oss nere vid hamnen och tittade på alla människor som gick förbi.
Strand var öppet dessutom, med halva priset i baren. Det var massvis med folk som satt i socitetsparken och förfestade i fina klänningar och skjortor.
Glass-sugna som vi var såg vi att Palm Gelato var öppen, så vi gjorde en fuling och smet in där för att köpa oss ännu mer glass. Vi delade på en jättebamsing med tre kulor, grädde, kiwitopping och frukt! Frukten var ingen höjdare, men glassen var underbar. Jag älskar Palm Gelato, den italienska glassen är bara såååå god!

Vid niotiden gick vi tillbaka till campingen. Solen hade börjat gå ner och det var rätt så kyligt, så jag skulle byta om. Vi gick sedan bort och köpte en cola samt en påse chips i minilivset på Kapelludden, som vi tänkte trycka i oss under kvällen.

Jag fick sedan en superidé och tvingade med mig Sanna till den nyöppnade relaxbaren vid gamla Lotus. Jag hade aldrig varit där förut och ville så himla gärna se hur det såg ut. Pili får alltid sin vilja igenom så Sanna följde motvilligt med, vilket hon inte borde ångra att hon gjorde.
Vi köpte varsin Jinx och satte oss inne i den supermysiga baren! Den var inredd med röd belysning, soffor, massor med kuddar och låga bord. Helt underbart mysigt var det. Patrik och hans kompisar kom förbi efter en stund, och vi satte oss på uteserveringen.

Kvällen fortsatte sedan med supergoda drinkar, shots och  ännu mer drinkar! Jag och Sanna blev erbjudna att stanna kvar efter stängning och ta oss en drink med personalen. Vi satt i bungalown i en timme, innan vi drog oss tillbaka för att köpa mat på Kenneths. Där var det sjukt mycket folk och vi träffade alla möjliga människor. Underbaart!

Dagen efter (dvs idag) spenderades i solstolen på Poolbaren. Nu ska jag springa bort och ta mig en dusch innan jag ska börja blanda drinkar i baren klockan fem. Uppdaterar när jag slutat inatt!

Jävlar Thomas Cook!

När jag gick in på kontoret förut, satt mamma och tittade på resor till Fuerteventura. De ska dit på semester i tre veckor i oktober! Hon hade precis klickat in på Ving's hemsida och över deras logga ligger reklam för Thomas Cook (Chris jobbar för Thomas Cook). Dum, kär och fylld av saknad säger jag till mamma att det är sjukt jobbigt att bara se den bilden, för att sedan brista ut i gråt.

Underbart Pili. Här gråter man för ingenting på jobbet!
När blev jag sådan?

Slutar inte förrän niotiden ikväll. Det känns som om att jag vill sluta nu med detsamma. Jag är trött och på smådåligt humör. Det är en dålig dag idag. En riktigt dålig dag... 

Jobbar & sliter.

Back in the bar igen. Har precis ätit lite brunch, i form utav juice, latte macchiato och en grov fralla. Haha! Jag hann inte äta frukost innan, så det fick bli en sen frukost.

Har tänkt ta mig en timmes ledigt i eftermiddag för att äta middag med Sanna på Pappa Blå. Kan bli mys!
Först ska jag ut och servera lite mer öl och drinkar. Ikväll blir det karaoke och vi hoppas på fler folk än vad det var igår!

Love.

Lauren Conrad

Jag kan sitta i timtal och titta igenom bilder av Lauren Conrad på google. Jag inspireras otroligt utav hennes stil! Min modeikon, kan man säga. Hon har då aldrig några fel, aldrig!

Jag gillar speciellt den röda tunikan på bilden längst ner till höger! Väskan är helt underbar (som hon har på alla bilderna). I love it!


Längtan efter kärleken.

Måste bara lägga in den här låten. Den får mig att tänka på Chris så otroligt mycket! Den passar in, så perfekt. Om vi bortser från frasen "A lot of girls are sexy, but you know how to use it". Byt ut girls mot boys! Och ja, byt ut alla girl/girls mot boy/boys.



Back home.

Sitter i husvagnen, i mitt lilla rum. Har krupit ner i pyjamasen och en supermysig kofta för att se på tredje säsongen av The Hills och sedan sova.

Mamma sa till mig att jag kunde sova imorgon också. Jag behöver inte börja förrän jag känner mig bättre vilket känns otroligt skönt. Dock känns det som om att jag måste jobba ändå. Jag behöver verkligen dra in pengarna inför min resa till Cypern i augusti och flytten till Fuerteventura i september. Pengar är allt, så är det. Hur man än vrider och vänder på det behöver man pengar oavsett vad man gör. Så vad gör man inte för att kunna göra allt man vill göra?

Allt den här pengahetsen egentligen. Det är synd att världen har blivit så. Ingen kan ha kul utan pengar, inte ens jag. Jag vill inte vara den som tycker att rikedom och sedlar är livet, men på sätt och vis är det en viktig del av livet. Pengar, pengar, pengar.

Livet är dyrt att leva. Mat kostar, att bo under tak kostar, att få ljus kostar (oavsett om det handlar om ljus eller stearin. Även om du gör egna ljus måste du betala för själva stearinet, inte sant?). Att dricka kostar, att bada kostar, att kunna värma sig kostar pengar... Allt viktigt kostar pengar.
Pengar, pengar pengar.

Nej, nu ska jag sluta hetsa om pengar och som jag nämnde ovan, titta på The Hills. Jag ska ringa Chris också tänkte jag. Måste få höra hans röst innan jag går och lägger mig!

Pili mår inte bättre..

..ändå tänker hon slita häcken av sig i baren ikväll. Jag vill inte vara ledig, det funkar inte så!

Sitter just nu i butiken. Bytte av lillebror en stund då jag behövde andas litegranna. Uppdaterar när jag kommer hem ikväll! Wish me luck.

Näsan rinner!

Jag kunde inte sova igår. Det är helt omöjligt att somna med totalt igentäppt näsa, helt omöjligt!
Vaknade i morse med världens huvudvärk, ännu en gång igentäppt näsa, ögonen rinner, bihålorna gör ont, jag hostar och halsen värker.

Steg upp och drog på mig en "sjukoutfit" bestående utav en vit tunika, leggings, en brun kofta och ett par bruna kilklacksskor. Promenerade bort till Poolbaren där mamma gjorde en supergod Skagenmacka åt mig. Underbart gott!

Nu har jag krupit ner i sängen igen. Tittar på tredje säsongen av The Hills på mtv.se. Jag måste försöka bli frisk till klockan fem. Jag vill verkligen inte låta som en kråka när jag står i baren och blandar drinkar.

Anledningen till dålig bloggande...

...är tio till tolv timmars arbete om dagen. Jag slutade jobba vid halv elva ikväll. Det är rätt tomt och öde just nu, så längtar otroligt tills folks semester tar sin start och de tar en roadtrip över till Öland.
Karaoken öppnar på fredag dessutom, vilket kanske kan locka till lite folk. Underbart!

Ligger i sängen nu. Är täppt i näsan och har riktigt jäklar ont i bihålorna. Jag har inte tid att bli förkyld nu, absolut inte. Är dessutom sjukt trött och behöver verkligen sova.
Jag vill inte sova dock. Chris är ute på krogen med sina kollegor och han sa att han skulle ringa när han kom hem. Jag är så rädd att jag inte ska vakna när han ringer, så håller mig hellre vaken tills han kommit hem.

Det är sjukt hur mycket jag saknar honom. Det är så det gör ont, riktigt ont.


Nu ska jag putta igång The Hills och försöka hålla mig vaken i någon timme till.


Äntligen kommer solen!

Jag har längtat efter solen hela midsommarhelgen nu. Idag skiner den från en klarblå himmel och vinden är ljummen. Gud, vad jag älskar sådana här dagar på sommaren! Tycker den typiska regniga svenska sommaren kan fly sin kos och solen vara framme dygnet runt. Underbart!

Jag sitter i min & mina bröders husvagn tillsammans med min lilla vovvs. Hon sover och jag bloggar. Har farit runt i husvagnen och slängt en massa skräp samt torkat av alla ytor. Nu ska jag vika ihop kläder och bädda sängar. Det behövdes verkligen städas här inne. Det såg praktiskt taget ut som en soptipp och när vi har en sådan fin husvagn som vi har borde vi hålla den ren.

Jag ska cykla ner till stan en sväng sen, köpa lite smink åt mig och min mor. Efter det blir det några timmars sol tillsammans med Sannan min och klockan fem börjar jag jobba.
Kommer att uppdatera när jag kommer hem inatt. Kan bli lite och göra i baren ikväll!

Önskar er en underbar dag!

Baksmälla & jobb!

Det hör inte riktigt ihop, måste jag säga. Jag hade en supertrevlig kväll igår. Den började hemma hos Sanna (jag jobbade till halv sju, så jag missade käk och hela baletten). Jag, Sanna och sex andra tjejer drack cider och snackade skit.
Klockan åtta tog vi bussen till Köpingsvik för att sätta igång med festandet. Jag hamnade dock till slut tillsammans med min sötkusin Josephine och hängde med henne hela kvällen. Supermys!

Klockan två var jag hemma igen, något onykter. Min lillebror var riktigt trött på mig och skitsur, medan hans kompis Marcus skrattade åt mig hela tiden. Man ser verkligen vart gränserna går på olika människor! Jag hade riktigt roligt i alla fall.

Dagen efter är dock inte alltid lika rolig. Jag tog mig upp ur sängen vid nio för att göra mig i ordning och starta en lång arbetsdag. Har jobbat sedan klockan elva i morse och gick ifrån nu vid elva. 12 timmar sliter på fötterna, det måste jag säga.

Börjar jobba imorgon vid elva igen, och jobbar hela dagen. Det är en väldans tur att jag tycker så sjukt mycket om det här jobbet. Underbart är det!

Sovatime för Pili är det nu! Puss!

En lång dag ska avslutas med en god natts sömn.

Vi har slitit idag, och dessutom insett att detta bara var början. Jag antar att midsommardagen kommer vara ett helvete med pizzabak och matlagning. Drinkar och ölupphällning. Vi kommer tjäna en jävlar massa pengar dock, vilket vi tycker om!
Jag kom precis hem. Slutade jobba vid elva, satt kvar i baren tillsammans med Niklas & Emelie en stund, sedan tog jag och Niklas en promenad inne i Borgholm. Jag har inte träffat honom på ett år, så det kändes jättebra att få prata med honom igen! Supertrevligt var det.

Imorgon är det jobb från klockan tolv till sent som gäller. Det blir ingen midsommarmat för mig i år heller, och inget direkt midsommarfirande. Vi får se vad kvällen erbjuder. Blir det sent på jobbet går jag och lägger mig, & slutar jag tidigt tar jag mig ut till Köpingsvik och firar lite midsommar tillsammans med min bästa vän Sanna!

Tänkte även nämna att jag saknar Chris, oerhört mycket. Eftersom att jag jobbade så hann han somna innan jag kunde prata i telefon, så jag får somna utan att ha sagt godnatt ikväll. Det känns hemskt, att det behöver vara så. Vi kan inte prata i telefon ofta eftersom att det är alldeles för dyrt, vi ses aldrig eftersom att han bor så pass långt bort och sms är inte direkt ofta det heller då det också kostar skjortan. Ett rent helvete är det, men jag får stå ut med det i åtta veckor till.
Jag kollar resor varje dag nu! Måtte jag hitta någon billig tvåveckorsresa i augusti.

Natti på er nu gottfolk.
PUSS!

Idag öppnar poolbaren!

Och som jag har sett fram emot den här dagen. Dock önskar jag att det inte hade regnat. Vore roligare om första kvällen hade varit solig och varm.

Sitter och äter frukost tillsammans med storebror och flickvännen Emelie. Var så otroligt skönt med sovmorgon idag. Vi har slitit häcken av oss inne på poolbaren och Poolbaren Livs hela förra veckan och hela denna veckan, vilket sliter på kroppen och huvudet. Nu har jag tagit nya krafter och är redo för en arbetsfylld sommar med pizza och drinkar!

Ikväll kommer dessutom allt folk från resten av Sverige. Niklas, Daniel, Johan, kusinerna.. Det ska bli superkul att träffa alla igen!

Uppdaterar efter jobbet ikväll, om jag inte har annat för mig.
SMACK!

En resa jag aldrig glömmer.

Klockan kvart i elva på kvällen, den 1 juni, landade jag på flygplatsen i Larnaca. Jag var äckligt nervös, väntade på att min väska skulle rulla ut på bandet så att jag kunde springa ut och sätta mig i taxin.
Efter en sjukt lång väntan kom äntligen min bumling och jag skyndade mig ut för att se mitt namn skrivet på en skylt. Jag gick fram till mannen, som glatt tog min väska och rullade iväg till taxibilen.
Ännu en gång, äckligt nervös. Det växte för varje minut.

Jag satt i taxin i två timmar. Vägen till Pafos var lång, ett helvete. Taxichauffören babblade på (värre än när jag pratar, och det lovar jag på heder och samvete). Jag hade helst bara velat sjunka ner och få mig en blund innan jag kom fram, men inte.
Klockan kvart över ett svängde han in på Pafian Sun, hjälpte mig att lyfta ut min väska och tog emot betalningen. Han körde raskt iväg och jag stod ensam kvar vid entrén. Underbart. Jag hade inte ringt Chris och berättat att jag snart var framme, så han var inte där. Jag tog mig lite tid att andas, sedan skickade jag ett sms och skrev att jag var här.

Jag väntade. Stod och rullade tummarna, försökte få mitt hjärta att lugna ner slagen och försökte att inte skaka (vilket inte gick så jättebra). Jag såg honom på håll, så jag tvingade min kropp att börja gå mot honom. Hjärtat slog bara fortare och fortare. Jag har nog aldrig varit med om den känslan förut! Det kändes som att hela bröstet skulle explodera, att hjärtat skulle flyga ut och rusa iväg till honom. Men hjärtat stannade kvar.
När jag såg honom le då jag kom närmare kunde jag inte längre hålla mig. Jag ställde väskan och rusade fram till honom för att mötas av en massa kyssar, långa kramar och ord som jag så länge bara hört genom telefon. "I've missed you".
Rösten var så välkänd. Den har funnits i min telefon i flera månader. Hans röst var det som höll mitt hopp uppe, som höll mig uppe. Nu fanns rösten så nära, jag kunde känna hans andedräkt när han viskade i mitt öra. Jag kunde känna hans hand, lägga min kind mot hans. Det var på riktigt.

Han jobbade på tisdagen. Jag sov när han gick iväg och vaknade ensam i hans lägenhet. Fyrtiotre grader i solen, jag la mig på balkongen och solade i en timme, sedan gick det inte mer. Så, det fick bli skugga, en Bacardi Breezer och en tidning. Chris kom hem vid halv fem. Vi gick ner och åt tillsammans och sedan tog vi en promenad längs havet.
Han sa till mig då att han hade en överraskning, men han tänkte inte berätta vad. Nyfiken som jag är försökte jag kläcka det ur honom under hela promenaden, men han vägrade. Jag var tyst, sa ingenting om det sen. Mitt hjärta skrek av lycka.
Han gick tillbaka till jobbet vid halv åtta. De skulle ha en show, så jag tog mig ner dit runt halv tio för att titta. Jag matade in hans sångröst i huvudet, stannade bilder i mitt huvud av hans dans. Jag kunde inte slita blicken ifrån honom.
När han slutade vid tolv promenerade vi tillbaka till lägenheten och satte igång en film. Han sa till mig att vi skulle upp tidigt nästa morgon, för en bil skulle komma och hämta upp oss vid halv nio. Han bad mig packa ner en handduk, solkräm, ha på mig bikini och så luftiga käder. Jag hade fortfarande ingen aning om vart vi skulle. Det fick vänta till imorgon.


Bilen kom och plockade upp oss som bestämt, klockan halv nio. Där var massor med andra människor också. Vi satte oss tillrätta och sedan körde chauffören oss mot Pafos. Han stannade vid hamnen och alla klev ur bilen. Chris tog min hand då, just när vi hoppat ur och blickade ut över alla båtar. Han pekade på ett utav de stora, vita kryssningsbåtarna och log. "This is our boat for the whole day".

Jag blev helt till mig. Det finns inga ord för att kunna förklara hur jag kände just då. Han tog mig bort till båten och vi gick upp på övervåningen (som han bokat till oss två). Vi hade egna servitörer, egen kock, mat och dryck ingick i hela bokningen. Efter några timmars segling, underbart goda drinkar och massor av kärlek stannade vi intill Coral Bay för att snorkla. Just vid den här årstiden kommer alla sköldpaddor in till land för att lägga sina ägg och lagunen kryllade av stora, helt otroligt ståtliga varelser som simmade lugnt under oss i vattnet. Det är det mest fantastiska jag sett i hela mitt liv. 

Klockan tre var vi tillbaka i Pafos hamn och vi drog oss hemåt efter en pinsam kaffe på Starbucks (jag vill inte dra upp vad som hände, men det var något i stil med att svälja i fel strupe och hosta ut chailatte all världens väg). Vi tog en powernap när vi kom hem, och runt sju-tiden fixade vi i ordning oss för att ta bussen in till stan och äta middag på Big Mama's.  
Där var underhållning och dans. Maten var supergod och stämningen var så sjukt romantisk.
Det var första gången han sa att han älskade mig. Då vi bara hade vinet kvar tog han plötsligt mina händer i sina och tittade mig djupt in i ögonen (nu vet jag verkligen vad det där innebär). Han satt tyst en lång stund, och jag försökte så gott jag kunde att inte titta bort. Jag är dålig på det där med ögonkontakt, men jag klarade det.
Han viskade sedan, tyst och så otroligt ärligt "I love you".
Just i den stunden visste jag inte vad jag skulle säga. Mitt hjärta stannade till för någon sekund och jag kunde inte få bort leendet från mina läppar. Jag kände efter, kände efter djupt inom mig. Klart att jag älskade honom, det kunde inte finnas något annat.

Han sa sedan att han vetat det länge. Han har inte velat säga det över telefon, utan ville säga det öga mot öga vid ett tillfälle som var rätt. Han valde verkligen rätt tillfälle. Det fanns inget bättre.

Resten av kvällen spenderades nere på "The barstreet". Vi drack margaritas och mojito, sjöng karaoke och bara var. Det var en dag jag aldrig någonsin kommer glömma! 3 juni.

Torsdagen spenderades vid poolen på hotellet intill Pafian Sun. Vi solade, badade och drack kalla Bacardi Breezers i hettan. Sov gjorde vi också, det hade blivit en sen kväll dagen innan. På kvällen åt vi på en Indisk restaurang en bit ifrån Pafian. Vi åt en helt underbart god superstark curry och drack Rosévin.
Servitrisen frågade om vi var på smekmånad. Hela alltet blev lite pinsamt, men hon erkände att det såg ut som om att vi hade varit ett par i evigheter. Chris berättade då att vi precis blivit tillsammans, att han jobbade där och att jag bodde i Sverige. Vi fick då en lång utläggning om att vi skulle ta alla chanser vi fick och aldrig tveka över våra val. Det är först då man tvekar som saker går fel. Hon tyckte att vi skulle fortsätta kämpa för kärleken. Vi var som gjorda för varandra!

Chris jobbade på fredagen. Jag fick underhålla mig själv under dagen. På kvällen var det karaoke på Pafian, så jag och Chris försökte oss på "A whole new world" igen. Det var den första sången vi sjöng tillsammans, på Fuerteventura i februari. Vi var skitdåliga då, så vi tänkte göra den bättre den här gången.
Den var bra, inte överdrivet bra. Men människorna runt omkring tyckte det var så otroligt gulligt alltihop. Han pussade mig på kinden när låten var över och jag satte mig på min stol igen, tillsammans med en helt underbar familj som jag träffade medan han jobbade.
Vi drack några drinkar efter han slutade, tillsammans med ett annat gäng engelsmän som var på semester. Vid halv ett promenerade vi bort till ett supermarket över gatan och köpte salt & vinägerchips, samt några cider (kopparbärgs, sjukt att det finns utomlands också. rätt kul att köpa cider med svensk text på cypern!). Vi kröp ner under täcket och tittade på dvd, bara tog oss tiden att vara tillsammans.
Värmen han ger mig är något som håller mig glad nu.

Han jobbade hela lördagen. Jag roade mig själv med sol. Städade dessutom hela hans lägenhet då det blev alldeles för varmt för att ligga där ute. 43 grader är ett helvete. Det blev skinande rent efter damsugning, diskning, tvättade kläder (!!!!!) och garderobsorganisering. Chris var jätteglad när han kom hem vid sin dagsrast (han hade alltid tre timmar ledigt mellan halv fem och halv åtta).
Klockan åtta gick jag ner till baren, åt en bit mat alldeles ensam och sedan satte jag mig för att titta på den dagliga underhållningen. Minidiscot, bingot, Holiday Rollover, Showen och sedan se honom gå runt bland alla turister och prata.

På något sätt älskade jag att se honom vara så trevligt mot alla.
Jag lärde mig hans leenden. Lärde mig när han menade sitt skratt, lärde mig hur han log när han tänkte på något helt annat, lärde mig hur han log bara för att vara trevligt, hur han log när han inte fattade skämt, lärde mig hur han log när han log mot mig. Han hade till och med ett speciellt leende när han uttalade svenska ord och meningar rätt.
 
Vi steg upp tidigt på söndagen. Han sa att vi skulle iväg på picknick vid en sjö uppe i bergen. En lång promenad, sa han. Inte allt för lång, det skulle inte ta jättelång tid.
Jag gjorde baguetter, med fetaost, skinka och grönsaker (vi båda är stooora fan av fetaost). Jag packade ner en flaska vin, vatten, körsbär och skivad färsk ananas. Jag älskar picknicks, så jag lägger alltid ner hela min själ i det man ska ha med sig och äta.
Vi fick skjuts bort till grusvägen uppe i bergen, utanför Coral Bay. Därifrån skulle vi gå, inte så långt.
När vi hade gått i två timmar var jag varm, trött och törstig. Vattnet var slut och solen stekte. Jag hade flipflops (inga bra vandringsskor), så mina fötter värkte så in i helvete rent ut sagt. Jag klagade allt för mycket. Sa till honom att han var en liten skitstövel som sa att det inte var en lång promenad.

En och en halv timme senare kom vi fram dit vi skulle. Till min förvåning var det entré. När vi kom in fanns det både restaurang och en liten bar. Han tog min hand och förde mig ut ifrån restaurangen till en helt sjukt vacker bakgård fylld med statyer utav Aphrodite & Adonis (kärleksgudarna). Vi gick sedan ner för en brant trappa, och när vi kom ner möttes jag utav den mest underbara och mest otroliga synen jag någonsin sett i hela mitt liv. Där var en klart blå (turkos, blågrön) lagun med vattenfall som föll ner för ett berg. Ovanför oss växte blommor och växter i alla möjliga färger. Det var som taget ur en målad tavla. Sådant som man bara ser på film, som inte händer en själv.
Jag kände mig så otroligt dum som hade klagat över hur lång tid det hade tagit att gå dit. Jag var helt till mig, chockad över all tid han la ner på att få min visit så underbar som möjligt.
Vi badade i lagunen, tog foton och åt picknick intill ett utav vattenfallen. Jag har aldrig varit med om något bättre i hela mitt liv (det har väl dock inte varit så långt).
Ingenting kan slå det han gjorde för mig alla dessa dagar. Ingenting.

Vi gick hem sen. Fyra och en halv timme tog det. Jag brände sönder mina axlar, fick stora vattenblåsor och var tvungen att gå till läkaren när vi kom hem. Jag hade sjukt ont i mina fötter efter vandringen i flipflops, jag var svettig och jag såg ut som ett troll.
Men vad gjorde väl det?

Vi åt middag på en kinarestaurang inne i Pafos och sedan åkte vi hem då han var tvungen att jobba vid halv åtta igen. Jag gick ner till baren och scenen vid niotiden. Han skulle ha sin egen cabaré, där han själv väljer vilka sånger han ska sjunga och vilken koreografi han ska ha till musiken (ensam på scen, för er som inte förstår).
Jag hade hela tiden en smärta i bröstet. Jag skulle åka hem dagen efter, och jag ville verkligen inte lämna. Det kändes overkligt, alltihop. Jag ville ju ha honom bredvid mig varje sekund.
Precis innan sista låten gick jag fram och satte mig vid ett bord längst fram för att kunna ta lite bilder. Han log mot mig och sa sedan i mikrofonen;
"This song, is for my girlfriend. She is going back to Sweden tomorrow, and i really wanna tell her how much i will miss her."

Jag var inte alls beredd. Inte någonstans! Han tittade på mig, och musiken satte igång.
Han hade valt min favoritlåt. Baby, Im amazed by you. En smörig kärleksballad som jag bara älskar. Han visste om att det var min favoritlåt, vi har pratat om den i telefon.
Han sjöng, hela första versen på scenen, utan att släppa blicken ifrån mig. Jag kunde knappt hålla tårarna tillbaka, kände hur lyckan sprudlade i hela mig. När refrängen skulle komma gick han sakta ner från scenen och fortsatte bort mot mig, & medan han sjöng refrängen satte han sig på knä intill mig, höll min hand och såg mig (djupt) in i ögonen.
Då brast allt. Jag grät, och grät och grät. Log, kunde inte hålla leendet borta, men grät.
Människorna runt oss ställde sig upp och vrålade! Alla applåderade.
Jag var den lyckligaste av de alla där, det kan jag säga med säkerhet.

Måndagmorgon.
Chris gick till jobbet som vanligt och jag låg kvar i sängen med en stor klump i magen. Usch, vad det gjorde ont.
Jag packade min väska, lagade mat så att han kunde komma hem på lunchen och äta tillsammans med mig.
Efter lunch gick han tillbaka till jobbet och jag blev ensam kvar igen. Jag bestämde mig för att göra något litet, bara något speciellt för honom. Jag skrev en massa små lappar, med korta texter. Saker vi skojat om, att jag älskar honom, att han inte får bita av skinnet på sina fingrar, att han inte ska glömma stänga av strykjärnet, att han är den personen jag vill vara med för resten av mitt liv. Små, obetydliga och betydliga saker. Lapparna gömde jag lite här och var, där jag vet att han tittar. I besticklådan, i glaset där tandborstarna står, under strykjärnet, i den fula bruna hatten vi köpte efter kryssningen, i hans dvdfodral...
När han kom hem vid halv fem hade jag somnat med musiken i öronen och min brosch i handen. Jag vaknade inte när han kom.

När jag väl vaknade, var han inte hemma. Jag trodde att han fortfarande jobbade men när jag såg på klockan så insåg jag att han måste ha kommit hem. Jag märkte sedan att jag inte hade samma album igång på iPoden.
När han hade kommit hem från jobbet, hade han ändrat en låt på repeat hela tiden.
Endless love.
Smärtan i bröstet kom som ett hugg av en kniv, samtidigt som lyckan och känslorna bara blev större.

Han kom hem en liten stund efter jag vaknat. Han hade köpt baguetter och pålägg, fetaost och dricka. Och så en påse salt och vinägerchips, som jag skulle ha med mig på resan. Bara en sån sak gör mig lycklig. Han vet vad jag tycker om, han la ut pengar för att jag skulle ha det så bekvämt som möjligt.
Vi gjorde i ordning matsäcken tillsammans, sedan lade vi oss i sängen och bara pratade.

Klockan halv åtta kom taxin. Han hjälpte mig bort med väskorna till receptionen, sedan var det dags att säga hejdå.
Jag började inte gråta förrän jag kom in i taxin och vi hade kört iväg.

Det var den bästa veckan i hela mitt liv. Jag hade fått det mitt hjärta längtat efter under flera månader, och nu är jag hans på riktigt. Det är så jag vill ha det, och jag väntar på honom.
I augusti ses vi igen. Han kommer hit en vecka, sedan följer jag med honom till Cypern.
I oktober bor vi båda på samma ställe, och efter det tänker jag aldrig lämna honom för att åka iväg så långt bort igen. Aldrig.




Jag hittade mig själv.

Det är så jag sammanfattar min resa till Cypern.

Jag är inte ensam längre. Det finns ingen bit utav livet som fattas längre. Allting är helt, allt känns helt (utom att han inte är här hos mig varje dag, självklart). Nu, när jag träffat honom, vet jag verkligen hur det känns att verkligen vara säker på sin sak. Jag trodde jag var det förut, men nu är det helt annorlunda.
Ja, jag hittade mig själv på den resan. Nu är allt bra.

Jag lovar att jag ska uppdatera och berätta om alla dagarna. Blir senare dock, inte ikväll. Nu ska jag iväg på personalutbildning och sedan blir det personalfest!
Puss!

Love is in the air ♥



Christopher Grogan - Pili Matson
3/6 - 09

Ensam på flygplatsen..

..bland hundra andra människor.
Sitter på ett café nu, äter en fetaostpaj och dricker Well's Vitamin Citrus/Fläder. Incheckningen gick bra, min väska var inte för tung och ingen påstod någonting om att jag var yngre än vad jag får vara (det var bara pappa som hade skrivit på fullmakten som skickades in och det skulle tydligen göra att jag inte fick komma in). Det vi trodde skulle bli krångel blev inget krångel alls, underbart!

Jag får gå på planet om en timme. Så tills dess får jag roa mig med annat, vilket känns rätt segt. Jag har ingen lillebror, ingen mamma och ingen pappa att prata med. Det blir iPoden & datorn istället.

Bloggen kommer inte att uppdateras, såvida jag inte snappar åt mig en utav hotellets datorer i veckan. Jag har inget internet som kan användas utomlands. Om jag skulle göra detta kostar det mig trehundra kronor i minuten, och min pappa blir nog inte så glad om han får hem en räkning med den summan! Hujedamej!

Jag kommer att ladda upp bilder här på bloggen så fort jag är tillbaka i Sverige. Tills dess får ni ha en fin första junivecka!
Puss på er alla!

Arton dagar har blivit idag!

Vi satte oss i bilen i morse efter en nattpaus på STF i Avesta. Jag har sovit sen vi åkte klockan åtta och vaknade för en liten stund sedan. Tiden går fort när man sover!
Vi är alltså snart framme i Göteborg, om en timme ungefär. Där ska vi släppa av pappa där han ska på möte, sen kör mamma mig till stationen och sätter mig på bussen ut till Landvetter. Det ska bli så otroligt spännande! Jag är jätteexalterad över hela resan och så otroligt nervös så jag tror jag håller på att hoppa ur skinnet.

Är på Cypern ikväll klockan elva! Jag kommer att uppdatera ifrån flygplatsen när jag checkat in och har köpt lite mat!
SMACK! ♥


RSS 2.0