Back to work!

Ja, efter en och en halv månad utan Borgholm och Poolbaren är jag tillbaka. Sitter för tillfället i butiken som är öppen nu över Skördefesthelgen här på Öland. Det känns lite som sommar igen, fast kallare. Hösten närmar sig med stormsteg och snart kommer kyliga vintern.
Mamma och pappa åker iväg till Spanien igen om en och en halv vecka. Jag hoppas på att kunna följa med i fem dagar, det ända det beror på nu är om jag får ledigt ifrån skolan under den tiden. Jag håller tummarna!
Håller dessutom tummarna för att Fredrik följer med. Det känns lite surt att allt beror på skolan när det gäller att åka hem till paradiset igen. Dock får man prioritera skolan först, det är faktiskt ett val jag har tagit och verkligen inte ångrar för allt i världen.

Det ända jag ser fram emot när det gäller hösten är de mysiga halsdukarna, fodrade stövlarna, uggsen, vantarna, mössorna och de fina tjocka ullkapporna. I år vill jag ha en röd lång kappa och en benvit päls att välja mellan.

I vilket fall som helst. Nu ska jag fortsätta fixa lite bilder från Kalmar Fashionshow i tisdags och från festen på skolan i onsdags. De kommer alldeles strax upp på bloggen!
xoxo Pili


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0