Storma världen som en man

Män är aldrig rädda för att ta för sig, skryta, lägga till och dra ifrån. Aldrig. Det är så de lyckas, det är så feminismen förlorar och det är därför jämställdheten mellan kvinnor och män inte blir bättre.
Det är time att vi kvinnor tar tag i oss själva och slutar vara sådana mesar.
För att männens ögon ska öppna och de ska kunna se vad vi kvinnor gör för världen måste vi visa dem. Inte med egna metoder, utan med deras egna.

Vi ska våga ta risker, aldrig tänka på följderna som kan bli negativa utan köra på att vinna eller förlora. Man kan inte veta förrän man har provat & kämpat. Fungerar det inte ska man ta det som ett felsteg och en erfarenhet extra i livet.
Vi måste börja synas, skryta och visa för alla vilka underbara, vackra och intelligenta varelser vi är. Vi måste trycka oss in i rampljuset, sluta stå i skuggan.
Vi måste sluta tro att vi tar alldeles för mycket plats hela tiden, måste sluta åka i baksätet när man kan vara den som kör!

Vi kvinnor behöver slå våra klackar i den marken vi står på tillsammans med våra dyra fodralklänningar & välfixade frisyrer. Vi ska fånga världen i våra handväskor och styra den på männens vis, med stil och intelligens. Vi ska visa dem att det finns mer hjärna i oss än vad det finns yta hos dem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0