Skam den som ger sig;

Anders Bagge förgyller vår vardag, det är som att var småbarnsförälder på nytt. Välling och störd nattsömn....men vi slipper ju byta blöja i alla fall eller räknas det att man måste tvätta alla mattorna hela tiden?

Efter det att Anders repat sig från sin dunderinfektion så blev han ju så pigg att han for runt i huset som värsta vilda hundvalpen. Det han inte räknade med och visste var att hans små klövar och smala ben inte är gjorda för inomhus aktiviteter på trägolv med trösklar som hindrar ens framfart. Vi misstänker att han gick omkull i nån kurva vid ett obevakat ögonblick för nu är han halt och hoppar på tre ben och har så gjort i en drygt en vecka nu. Ibland har han använt det lilla spinkiga spagettibenet och ibland inte. Men på de senaste dagarna med betoning på mest inte.


Detta lilla pyre ger ju en magsår!


Det blev en runda idag igen in till vår privatklinik ATG Kalmar och Anders husläkare L-G.
Där beslutas om röntgen och efter en stunds väntan på röntgenpersonalen så var det dax. Jag som då bara är nästan 18 fick snällt vänta utanför medan de, Anders och mamma visades in i det stoooora röntgenrummet.

Efter en stunds diskuterande så tyckte vi att det var onödigt att plegga, trodde nog att vi skulle reda ut det till slut. Mycket sprattlande blev det och de tre flickorna fick övertyga det lilla fåret om att han skulle ligga stilla så länge att vi kunde ta två plåtar.


Men shitsour var han när det var över det kan jag lova. Konstigt, man känner sig som en bov fast man hjälper!

Anders Bagge himself, måste vara det absolut första fåret i svensk historia som har blivit röntgad och fått en hältutredning på klinik med efterföljande behandlig. Kanske är nåt för TV det här...? Han kan söka till följande tv-program;

- 1 Diagnos Okänd - då har dom lite att bita i

- 2 Spårlöst - Anders söker sin mamma o pappa


Inget brutet, vilket var skönt så nu har han fått både penicillin och smärtstillande med antiinflammatorisk effekt så om han inte blir bra nu då vill vi ha förslag på vad vi ska hitta på för det svarta lilla bäääet som ger oss huvudvärk och ont i hjärtat.


Jag tror att vi startar en insamling och söker sponsorer för det här kan bli en dyr historia.

Som Carina sa; Inte kan han bli lammgryta eller nåt att tova koftor av nu. Han har ju blivit en kulturpersonlighet så liten han är!


Håller med men jag vet också att en dag står det en stor, tovig jättebagge vid min säng och bräker om att han vill gå ut & kissa. Vi kan ju inte ens berätta för honom att han är ett får då kanske han blir ledsen.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0